22.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Ξάνθη: Μετωπική σύγκρουση οχημάτων – Μια νεκρή, 2 τραυματίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 56χρονη και να τραυματιστούν σοβαρά δύο ακόμη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Xanthidaily, ένα νέο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου στην Ξάνθη, στον δρόμο προς Πετεινό.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη στροφή αμέσως μετά τη ΣΕΚΕ, σε ένα σημείο όπου έχουν καταγραφεί πολλά ατυχήματα κατά το παρελθόν.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος και επέβαιναν δύο ημεδαποί, ηλικίας 14 και 17 ετών, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσαν 26χρονος και επέβαιναν ένας 62χρονος και μια 56χρονη. Ως αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ενεπλάκη και το τρίτο όχημα όπου προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε η 56χρονη επιβάτης του δεύτερου οχήματος, ενώ τραυματίστηκαν οι οδηγοί των δύο οχημάτων και διεκομίσθησαν στο γενικό νοσοκομείο Ξάνθης.

Ο 16χρονος, μάλιστα, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Προ λίγων ημερών σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο. Τότε όλα ξεκίνησαν όταν ένα ΙΧ έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε σφοδρά σε διερχόμενο λεωφορείο. Το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση και οι επιβαίνοντες έχασαν ακαριαία τη ζωή τους.

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες με κατεύθυνση προς Ξάνθη με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι τρεις να τραυματιστούν ελαφρά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό