21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σοβαρά προβλήματα στο Twitter εν μέσω σφοδρής κριτικής στην κυβέρνηση Ερντογάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυσκολίες σύνδεσης στο Twitter αντιμετωπίζουν οι χρήστες στην Τουρκία, και ενώ έχει ξεσπάσει λαϊκή οργή εναντίον του Τούρκου προέδρου για τη διαχείριση της κρίσης μετά τον διπλό φονικό σεισμό της Δευτέρας.

Χιλιάδες άνθρωποι διαμαρτύρονται για έλλειψη πόρων και αργή ανταπόκριση από τους αξιωματούχους.

Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφεραν ότι δεν είχαν πρόσβαση στο twitter στην Τουρκία.

Η υπηρεσία παρακολούθησης διακυβέρνησης του διαδικτύου netblocks.org επεσήμανε ότι η πρόσβαση στο Twitter ήταν περιορισμένη «σε αρκετούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου στην Τουρκία».

Ο Ερντογάν βρέθηκε στις σεισμόπληκτες περιοχές το πρωί της Τετάρτης: «Την πρώτη μέρα αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, αλλά μετά τη δεύτερη μέρα και σήμερα η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», είπε σημειώνοντας ότι υπήρξαν προβλήματα στους δρόμους και στα αεροδρόμια, αλλά η κατάσταση θα βελτιώνεται καθημερινά. «Αύριο και στη συνέχεια θα είναι καλύτερα. Αντιμετωπίζουμε ακόμη κάποια θέματα με τα καύσιμα … αλλά θα τα ξεπεράσουμε και αυτά», πρόσθεσε μετά την επίσκεψή του σε καταυλισμούς που έστησε η AFAD, η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών.

Κατά την επίσκεψή του στην επαρχία Καχραμανμαράς κοντά στο επίκεντρο του σεισμού ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 8.574. Πλέον συνολικά μαζί με τους νεκρούς της Συρίας έχουν καταμετρηθεί 11.200 νεκροί.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό