24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκύλος δίνει «ρεσιτάλ» άρνησης στο αεροπλάνο – «Όπλο» του το κουταβίσιο βλέμμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο με έναν αξιολάτρευτο σκυλάκο, ο οποίος κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των χρηστών του TikTok , συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views και σχεδόν 500.000 likes σε λίγα 24ωρα.

Ο λόγος; Μα φυσικά η αντίδραση του όταν του ζητήθηκε να κατέβει από το κάθισμα αεροπλάνου -όπου είχε βολευτεί- και να το παραχωρήσει στην ιδιοκτήτριά του που καθόταν κανονικά εκεί.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ιδιοκτήτριά του στο TikTok, φαίνεται ότι ο σκύλος, όχι μόνο κάθεται αναπαυτικά στο κάθισμα του αεροπλάνου, αλλά αρνείται να της παραχωρήσει και τη θέση του. Μάλιστα, προσπάθησε με «δόλιο» τρόπο να την πείσει να τον αφήσει να καθίσει εκεί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, το κουτάβι κάθεται στο κάθισμα και κοιτάζει το πάτωμα με «ένοχο» βλέμμα, ενώ η κοπέλα στέκεται όρθια και περιμένει να κάτσει στη θέση της.

«Όταν τα σκυλιά διασώστες εργάζονται σκληρά», έγραψε η κοπέλα στη λεζάντα και οι αντιδράσεις στα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Αεροπλάνο:  Τι πρέπει να γνωρίζετε αν ταξιδεύετε με σκύλο

Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το αεροπλάνο ως μέσο μετακίνησης, σημαντικό είναι να ερευνήσετε και να κατανοήσετε τις πολιτικές της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας σχετικά με τους κανόνες που ισχύουν για τα ταξίδια με κατοικίδια. Στο αεροδρόμιο θα χρειαστεί να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα Live Animal Acceptance Checklist, στην οποία αναγράφονται κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την πτήση σας, το κατοικίδιό σας και άλλους κανόνες που πρέπει να τηρούνται.

Ανάλογα την αεροπορική εταιρεία υπάρχουν διαφορετικοί κανονισμοί σχετικά με το βάρος του σκύλου που επιτρέπεται να μπει στην καμπίνα του αεροσκάφους μαζί με τον κηδεμόνα του. Συνήθως επιτρέπονται σκύλοι έως 8 κιλά και πάντα σε κλουβί μεταφοράς συγκεκριμένων διαστάσεων.

Τα υπόλοιπα σκυλιά ταξιδεύουν στο χώρο αποθήκευσης του αεροπλάνου μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα κλουβιά. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο σκύλοι οδηγοί επιτρέπεται να είναι στην καμπίνα του αεροσκάφους μαζί σας ανεξαρτήτως μεγέθους και κιλών.

Ορισμένες ράτσες σκύλων δεν επιτρέπεται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο. Για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται να ταξιδέψουν σκύλοι που είναι ευαίσθητοι στη θερμότητα και αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα καθώς ενδέχεται τα συγκεκριμένα προβλήματα να αυξηθούν σε καταστάσεις αυξημένου στρες.

Επίσης ο αριθμός των κατοικίδιων που μπορεί να μεταφέρετε ανά πτήση είναι διαφορετικός σε κάθε εταιρεία. Συνήθως μπορείτε να μεταφέρετε μόνο ένα κατοικίδιο μαζί σας ή αν έχετε δύο σκύλους που ανήκουν στην ίδια μικρόσωμη φυλή μέχρι ορισμένου βάρους, το οποίο είναι συνήθως 8 κιλά, μπορούν να ταξιδέψουν μαζί στο ίδιο κλουβί μεταφοράς.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία που θα ταξιδέψετε για να ενημερωθείτε λεπτομερώς για οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε και για να βεβαιωθείτε για τους κανόνες που ισχύουν. Να θυμάστε ότι για να ταξιδέψει μαζί σας ο αγαπημένος σας σκύλος πρέπει να έχει γίνει ειδική κράτηση κατά την έκδοση του εισιτηρίου σας ή πρέπει να ενημερώσετε την αεροπορική εταιρεία μέσω των επίσημων ψηφιακών καναλιών της ή του τηλεφωνικού της κέντρου.

Κρατήσεις για κατοικίδια γίνονται αποδεκτές βάσει προτεραιότητας καθώς υπάρχει περιορισμός στον αριθμό που επιτρέπεται να ταξιδεύουν ανά πτήση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό