Home Περιβάλλον «Σκόνταψε» ο Ιωνικός, 0-0 με την Καλαμάτα

«Σκόνταψε» ο Ιωνικός, 0-0 με την Καλαμάτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σημαντικό παιχνίδι για τα play offs ανόδου της Super League 2 παρακολουθήσαμε στο Action 24. Ο Ιωνικός Νίκαιας υποδέχθηκε την Καλαμάτα για την 3η αγωνιστική με τους γηπεδούχους να απειλούν πιο πολλές φορές από την ομάδα της Καλαμάτας, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι το ματς έμεινε ισόπαλο (0-0).

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού να έχει την κατοχή της μπάλας και την Καλαμάτα να αμύνεται στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στα 2/3 του γηπέδου. Οι Νικαιώτες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις, όποιες, καλές στιγμές τους παρουσιάστηκαν, δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι οι ελπίδες της ανόδου δείχνουν να απομακρύνονται.

Ο Ιωνικός έτσι βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Athens Kallithea και τα Χανιά και οι πιθανότητές του για την επιστροφή στην Super League λιγοστεύουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Ιωνικός (Δ. Σπανός): Γκέλιος, Τασουλής, Οικονομίδης, Ντάουντα (84′ Δρίτσας), Λινάρδος (65′ Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Γκίνη, Σόουζα, Γκαρντάφσκι, Ζάχαβι (84′ Σαλίνας), Ροντρίγκες.Καλαμάτα (Ν. Αναστόπουλος): Κοβάλ, Αρίμπας, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Βαλεριάνος, Μόζερ (19′ Κωνσταντινόπουλος), Ματέους(75′ Κάνιας), Κατάλντι, Ακόστα (75′ Κάτσε), Πασάς, Γρίβας.

Η βαθμολογία των Play Off του Νοτίου Ομίλου στη Super League 2:1. Athens Kallithea 28 (3 ματς)2. Χανιά 28 (3 ματς)3. Ιωνικός 23 (3 ματς)4. Ηλιούπολη 21 (2 ματς)5. Καλαμάτα 19 (3 ματς)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version