20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σκυλιά επιτέθηκαν σε 72χρονο – Υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο πόδι

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένα 72χρονος το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, στην Φθιώτιδα, όταν του επιτέθηκαν δύο μεγαλόσωμα σκυλιά και τραυμάτισαν τόσο τον ίδιο όσο και το σκυλάκι του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ελάτεια, όπου σύμφωνα με το LamiaReport, ο ηλικιωμένος, όπως κάθε πρωί, έβγαλε βόλτα το μικρό σκυλί της οικογένειας. Σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το σπίτι του, δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, επιτέθηκαν τόσο στον ίδιο όσο και στο σκυλάκι του!

Το ένα από τα δύο σκυλιά προκάλεσε σοβαρότατες πληγές από δαγκωματιές στο σκυλάκι που μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στην Αμφίκλεια και δεν είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρει, ενώ ο 72χρονος από την επίθεση του άλλου σκύλου έπεσε στο έδαφος, χτυπώντας στο κεφάλι, ενώ έσπασε και το ισχίο του!

Ο 72χρονος διακομίστηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το πόδι του.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως από τη μία στιγμή στην άλλη ο άνδρας μου βρέθηκε στο χειρουργείο», λέει στο LamiaReport η σύζυγος του 72χρονου και προσθέτει: «Τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι επικίνδυνα, πρέπει άμεσα να μαζευτούν. Ελπίζω η αστυνομία και ο δήμος να κάνουν αυτό που πρέπει».

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι παρατημένα τον τελευταίο χρόνο από τον ιδιοκτήτη τους, που είναι εκτός Ελάτειας και έχουν γίνει ο φόβος και τρόμος της περιοχής γυρίζοντας έξω από το σπίτι αναζητώντας κι εκείνα τροφή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό