15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σκούπισε» την σειρά με Φενέρμπαχτσε (3-0) και προκρίθηκε (πρώτη) στο Final 4 της Κολωνίας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (28/04) η πρώτη ομάδα από αυτές που συμμετέχουν στα play off, η οποία εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Final 4 της Euroleague.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη «σκούπισε» τη σειρά με την Φενέρμπαχτσε (3-0), καθώς τη νίκησε σε τρίτο συνεχόμενο ματς, αυτή την φορά στην Κωνσταντινούπολη με 85-68 και, πλέον, περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης που εφέτος θα διεξαχθεί στην Κολωνία χωρίς την παρουσία θεατών στην «Lanxess Arena».

Το Game 3 κρίθηκε στην τρίτη περίοδο, διάστημα στο οποίο οι Ρώσοι έπαιξαν καταπληκτικό μπάσκετ κι από το +5 που βρίσκονταν μπροστά «εκτόξευσαν» τη διαφορά στο +21, κάνοντας «πάρτι» στη συνέχεια.

Οι Τούρκοι πάλεψαν στο πρώτο μέρος, αλλά «κατέρρευσαν» μετά την αποβολή του Γιαν Βέσελι. Ο 32χρονος σέντερ αποχώρησε από το παρκέ στο 22′ του αγώνα, εν συνεχεία έφυγε για τα αποδυτήρια με ντισκαλιφιέ και είδε τη σεζόν να ολοκληρώνεται με τον πιο άσχημο τρόπο.

Ρεκόρ καριέρας σε πόντους έκανε ο Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος σταμάτησε στους 34 από 4/5 δίποντα, 5/9 τρίποντα και 11/14 βολές, ενώ πήρε κι επτά ριμπάουντ.

Απολαυστικός ήταν κι ο Γκάμπριελ Λούντμπεργκ, με 22 πόντους (από 6/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 1/3 βολές), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη σε 32’10” συμμετοχής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό