14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σκοτεινή θάλασσα: Ο λόγος που ο Γιώργος Παπαγεωργίου πήγε σε…ψυχίατρο και το ατύχημα στη σειρά

Ειδήσεις Ελλάδα

Θέμις Μπαζάκα και ‘Αρης Λεμπεσόπουλος επιστρέφουν στην tv. Μία εξαφάνιση και πολλά μυστικά στη νέα σειρά μυστηρίου του Mega που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22.30.

Μία νέα σειρά μυστηρίου με αρκετό σασπένς είναι η «Σκοτεινή θάλασσα» που κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ στο Mega στις 22.30 και οι τηλεοπτικοί μας ήρωες έρχονται για να μας δυσκολέψουν με τις περιπέτειές τους. Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται και κανείς δεν είναι στην πραγματικότητα, όπως θα μας συστηθεί από το πρώτο επεισόδιο. Στη νέα σειρά έχουμε την τηλεοπτική επιστροφή της Θέμις Μπαζάκα μετά από αρκετά χρόνια απουσίας της από την μικρή οθόνη, την εμφάνιση έκπληξη του ‘Αρη Λεμπεσόπουλου, ένα πολύ ιδιαίτερο και πολυπληθές κάστ και τον Γιώργο Παπαγεωργίου στο ρόλο του κεντρικού ήρωα που είναι αρκετά περίπλοκος, εκτός από γοητευτικός. 

Η συμβουλή από ψυχιάτρους και το περίπλοκο ατύχημα 

Στο Μεσολόγγι ξεδιπλώνεται η ιστορία μας. Ο Χρήστος Δελλής τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου, κατάγεται από μια ισχυρή και εύπορη οικογένεια της περιοχής και αναγκάζεται να επιστρέψει από το Παρίσι όπου ζει τα τελευταία χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του Μιχάλη (‘Αρης Λεμπεσόπουλος). Η φυγή του από την πόλη που μεγάλωσε, έγινε εξαιτίας της εξαφάνισης της πρώην συντρόφου του ‘Αννας. Με νωπή ακόμη τη φήμη ότι ίσως εκείνος ευθύνεται ακόμη και για τη δολοφονία της, επιστρέφει για να συμπαρασταθεί στη μητέρα του Ξένια (Θέμις Μπαζάκα) αλλά όλη η τοπική κοινωνία και η οικογένεια της ‘Αννας ξεσπούν εναντίον του.

Ο Χρήστος δεν θυμάται τι συνέβη με την εξαφάνισή της και ούτε η αστυνομία βρήκε κάποιο στοιχείο ή ακόμη και το πτώμα της. Εκτός από τα κενά μνήμης που έχει, πάσχει από διπολική διαταραχή. Αυτό βέβαια σημαίνει, ότι θα τον δούμε ταυτόχρονα με το καλό και το κακό του πρόσωπο να εναλλάσονται διαρκώς. Ο ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε σήμερα και για αυτή τη μοναδική του εμπειρία από τα γυρίσματα και όπως αποκάλυψε συμβουλεύτηκε ειδικούς ψυχίατρους για το πως θα ερμηνέψει πειστικότερα τον ήρωά του, ενώ εξομολογήθηκε το πιο απρόοπτο περιστατικό με το ατύχημά του στα γυρίσματα. 

Η Θέμις Μπαζάκα υποδύεται την ισχυρή γυναίκα της πόλης με πολλές ιδιαιτερότητες.Η πολύμηνη νοσηλεία της σε κατάσταση πλήρους αναπηρίας λόγω του αυτοάνοσου Guillain-Barré την οδήγησε σε μια όψιμη στροφή προς την εκκλησία, ενώ αναγκάστηκε παρόλο που ήταν ερωτευμένη με τον άντρα της να υπομείνει και τις απιστίες του. Μαζί με τα άλλα δύο της παιδιά αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση μετά τον θάνατο του συζύγου της. Και εδώ αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με τους χαρακτήρες να έρχονται αντιμέτωποι όλοι με το παρελθόν τους. Eιδικά μετά την ανάγνωση της διαθήκης του εκλιπόντος. 

Μην αναρωτηθείτε μετά το πρώτο επεισόδιο ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός χαρακτήρας. Γιατί κανείς δεν είναι όπως φαίνεται. Ακόμη και η εξαφάνιση μπορεί να μας εκπλήξει με την εξέλιξη της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η γκάφα στο ταξίδι του μέλιτος και το δίλημμα για τη μητέρα του
Σκοτεινή θάλασσα: Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο Μεσολόγγι – Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό