21.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκληρή «τιμωρία» από τον βασιλιά Κάρολο – Ποιος κινδυνεύει να βρεθεί εκτός διαδοχής;

Ειδήσεις Ελλάδα

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στον στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, με τη θέση του πρίγκιπα Χάρι και των παιδιών του στο παλάτι να βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα συγκάλεσαν τη «σύσκεψη κορυφής Μπαλμόραλ» για να συζητήσουν το μέλλον της βασιλικής οικογένειας.

Η Express.co.uk αποκάλυψε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ένα από τα κύρια σημεία συζήτησης στην κρίσιμη αυτή συνάντηση θα είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και η μελλοντική τους σχέση με τη βασιλική οικογένεια.

Τώρα, πηγές αποκαλύπτουν ότι η εστίαση τoυ παλατιού μέχρι το 2030, θα είναι στην επόμενη γενιά των royals και πώς θα διαμορφώσουν το μέλλον της μοναρχίας.

«Η στρατηγική τώρα είναι να αποφύγουμε το να εστιάσουμε σε όσα κάνουν οι Σάσεξ και να δώσουμε έμφαση στην επόμενη γενιά των βασιλικών μελών», είπε η πηγή στο δημοσίευμα. «Υπάρχει το αίσθημα ότι δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν αλλά να προχωράμε με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε που είναι τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Ο βασιλιάς Κάρολος γνωρίζει πολύ καλά ότι η νεότερη γενιά είναι το μέλλον της μοναρχίας και θέλει να διασφαλίσει ότι η κληρονομιά του θα παραμείνει ασφαλής όταν εκείνος αποσυρθεί – και αυτό πρωτίστως αφορά τον πρίγκιπα της Ουαλίας και την οικογένειά του.

Ωστόσο η Express.co.uk αποκάλυψε ακόμα ότι η θέση του πρίγκιπα Χάρι ως πέμπτου στη σειρά διαδοχής του θρόνου θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο λόγω της μόνιμης διαμονής του εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και της απουσίας του από τα βασιλικά καθήκοντα.

Σύμφωνα με μια πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα, οι συζητήσεις στη σύνοδο κορυφής της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ μπορεί όχι μόνο να αφορούν τους τίτλους του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά θα μπορούσαν επίσης να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αφαιρέσουν από τη σειρά διαδοχής τον Χάρι και τα παιδιά του πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό