24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκληρές εικόνες με βασανισμούς Παλαιστίνιων αιχμαλώτων

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζουν στρατιώτες, που φέρεται να ανήκουν στις δυνάμεις του ισραηλινού στρατού, οι οποίοι κακοποιούν και βασανίζουν ανθρώπους, που λέγεται ότι είναι Παλαιστίνιοι αιχμάλωτοι.

Είναι ενδεικτικό ένα βίντεο μια ομάδα κρατουμένων, που βρίσκονται στο έδαφος. Ορισμένοι είναι γυμνοί. Ένας στρατιώτης φαίνεται να πατάει το κεφάλι ενός αιχμαλώτου, ο οποίος καλύπτει το πρόσωπό του με τα δεμένα χέρια του.

Κάποια από τα πλάνα, που παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X την Τρίτη και εξετάστηκαν από το NBC News, δείχνουν Παλαιστίνιους αιχμαλώτους να κείτονται στο έδαφος γυμνοί. Σε ένα από τα βίντεο, ένας άνδρας δέχεται κλωτσιές στο στομάχι καθώς γονατίζει και στη συνέχεια τον φτύνουν.

Σε άλλη σκηνή, στρατιώτες στέκονται γύρω από μια ομάδα Παλαιστινίων με δεμένα μάτια, τα χέρια των οποίων είναι επίσης δεμένα πίσω από την πλάτη τους. Οι περισσότεροι από τους αιχμαλώτους είναι χωρίς μπλούζα ή εντελώς γυμνοί.

Ένας Ισραηλινός στρατιώτης φαίνεται να πατάει το κεφάλι ενός Παλαιστίνιου, που είναι ανάσκελα, με τα δεμένα χέρια του, και να του καλύπτουν το πρόσωπο. Ο άνδρας φωνάζει τη μητέρα του στα αραβικά. Στη συνέχεια τον σέρνουν μακριά, ουρλιάζοντας

An Israeli soldier was filmed abusing a blindfolded and handcuffed Palestinian as a human shield during an Israeli military raid in the occupied West Bank Al-Arroub refugee camp this morning. Simultaneously, Israel and mainstream media are loudly accusing Palestinian resistance… pic.twitter.com/sk8rcfSI4u

— red. (@redstreamnet) November 10, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό