24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκηνές σοκ στο Ισραήλ: Εισβολή και επεισόδια μεταξύ οπαδών μετά από γιούχα στον εθνικό ύμνο [vids]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί εδώ και πολύ καιρό στο Ισραήλ, όπως είναι προφανές έχει πλήξει κάθε τομέα της καθημερινότητας των κατοίκων και ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο δεν αποτελούν εξαίρεση σε καμία περίπτωση. Πιο τρανό παράδειγμα αποτελούν τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι ανάμεσα στην Χάποελ Μπερ Σεβά και την Σάκνιν για την πρώτη κατηγορία του ισραηλινού πρωταθλήματος, ένα παιχνίδι που δεν έμελλε να ξεκινήσει.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν πραγματοποιηθεί η σέντρα της αναμέτρησης, και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί που είναι Ισραηλοάραβες γιούχαραν και γύρισαν την πλάτη κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου της χώρας, θέλοντας να μη σεβαστούν την επιλογή της γηπεδούχου ομάδας να τιμήσει τα νέα θύματα που προέκυψαν από τον πόλεμο με την Χαμάς.

Αυτό ήταν η αφορμή που δόθηκε προκειμένου να εξαγριωθούν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Χάποελ, με αποτέλεσμα να αφήσουν το πέταλό τους, να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να τρέξουν απειλητικά προς την κερκίδα των φιλοξενούμενων.

Η κατάληξη βρήκε οπαδούς των δύο ομάδων να δίνουν μάχες σώμα με σώμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όπως ήταν λογικό, η σέντρα όχι μόνο δεν έγινε στην προκαθορισμένη ώρα αλλά το παιχνίδι αναβλήθηκε οριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό