22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκηνές από θρίλερ στο νοσοκομείο Βόλου: Γυναίκα επιτέθηκε με ψαλίδι σε γιατρούς και ασθενείς

Ειδήσεις Ελλάδα

Σκηνές από ταινία θρίλερ διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου στο τα επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TheNewspaper, μία νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Αχιλλοπουλείου» δηλώνοντας ότι κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Λίγο μετά τις 03.00 ζήτησε να εξεταστεί από ορθοπεδικό, για πρόβλημα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει και επειδή η έλευση του ειδικού ιατρού καθυστέρησε δέκα λεπτά, έβαλε τις φωνές, έβριζε τους γιατρούς και τους ασθενείς και επιτέθηκε με ψαλίδι που έφερε πάνω της σε έναν ασθενή που ανέμενε να εξυπηρετηθεί, τραυματίζοντάς τον.

Παράλληλα απειλούσε τους γιατρούς με το ψαλίδι, δημιουργώντας πανικό. Αμέσως κλήθηκε το “100”. Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο με καθυστέρηση και ζήτησαν από γιατρούς και ασθενείς να υποβάλλουν μήνυση εναντίον της.

Να σημειωθεί ότι η γυναίκα είναι γνωστή στις Αρχές, αλλά και στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς μόλις την περασμένη Δευτέρα νοσηλεύτηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών λόγω υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό