20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΚΑΪ: Από την Πρωταπριλιά του 2006 μέχρι σήμερα πρώτος σε ενημέρωση και ψυχαγωγία

Ειδήσεις Ελλάδα

15 χρόνια ΣΚΑΪ.  Από την Πρωταπριλιά του 2006 που ξεκίνησε μέχρι σήμερα η τηλεόραση του ΣΚΑΪ έχει καταγραφεί στο DNA των τηλεθεατών ως συνώνυμο της ενημέρωσης. 

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Ο σταθμός τάραξε τα τηλεοπτικά δεδομένα κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη του κόσμου και την πρωτοκαθεδρία στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο ΣΚΑΪ αφού κατέκτησε την κορυφή της ενημέρωσης, πρωτοπορεί και στην ψυχαγωγία, αντικατοπτρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου τηλεθεατή, με τηλεοπτικές προτάσεις τολμηρές, πρωτότυπες. Πολύχρωμες.

Ισχυρά όπλα στη φαρέτρα, παραμένουν όλα αυτά τα χρόνια οι παραγωγές μεγάλης εμβέλειας, αλλά και ποιοτικά ελληνικά και διεθνή ντοκιμαντέρ. 

Και βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΚΑΪ,  ξεχωρίζει προβάλλοντας οικολογικά θέματα και δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ιδιαίτερη θέση, έχουν οι πολυσχιδείς δράσεις του Όλοι Μαζί μπορούμε που σε δύσκολες εποχές έχουν βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο.

15 χρόνια γεμάτα στιγμές ξεχωριστές, φαντασμαγορικές, αλλά και στιγμές που αποτυπώθηκαν στη μνήμη όλων.ΣΚΑΪ: Εκεί, όπου συμβαίνουν όλα. Εκεί, όπου η τηλεόραση συναντάει το μέλλον.   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό