18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

‘Σημαδεύει’ τον Καμπάσο η Μπαρτσελόνα και φτάνει στο 2.00

Ειδήσεις Ελλάδα

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στη EuroLeague. Το ενδιαφέρον ματς διεξάγεται στο Παλάου Μπλαουγκράνα, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (21:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Οι Καταλανοί απέτυχαν στα δύο κρας τεστ της περασμένης εβδομάδας, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και από τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει πλέον υποχωρήσει στην τέταρτη θέση, έχοντας μία νίκη παραπάνω από τη Φενέρ, η οποία ωστόσο διατηρεί το πάνω χέρι σε πιθανή μεταξύ τους ισοβαθμία.

Για την Μπάρτσα, η νίκη απόψε είναι μονόδρομος για να διατηρηθεί σε τροχιά τετράδας, αφενός διότι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει και το αναβληθέν ματς με το Μιλάνο, την ερχόμενη Τρίτη, αφετέρου γιατί κέρδισαν χθες η Ρεάλ και η Μονακό.

Στον αντίποδα, ο Ερυθρός Αστέρας πολύ δύσκολα πλέον θα προλάβει τα πλέι οφ. Ό,τι έχτισε το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τη μεγάλη νίκη επί της Εφές, το γκρέμισε δύο μέρες αργότερα στο ΟΑΚΑ. Παρότι οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκε με +13 στο πρώτο ημίχρονο, τελικά έχασαν 75-66 από τον Παναθηναϊκό, αφού έβαλαν μόλις 24 πόντους στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο. Τη Δευτέρα, ήρθε και η ήττα με 92-81 στο ντέρμπι της Αδριατικής Λίγκας από την Παρτίζαν και για να επιβεβαιώσει ότι ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε κάκιστο φεγγάρι.

Μοναδικό θετικό νέο είναι οι εμφανίσεις του Φακούντο Καμπάσο, ο οποίος μπορεί να έμεινε άποντος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο στα πρώτα τρία παιχνίδια του στη EuroLeague με τα ερυθρόλευκα μετράει 12,7 πόντους και 6 ασίστ. Ο Αργεντινός πόιντ-γκαρντ ήταν ο κορυφαίος του Ερυθρού Αστέρα και τη Δευτέρα, κόντρα στην Παρτίζαν, έχοντας 21 πόντους και 5 ασίστ.

Προγνωστικά EuroLeague

Με δεδομένο, ότι οι Σέρβοι ταξίδεψαν στην Καταλονία χωρίς τους Νέντοβιτς, Λάζιτς και Ντόμπριτς, το βάρος εκ των πραγμάτων θα πέσει στο δίδυμο Καμπάσο-Βιλντόσα.

Όσο περισσότερες κατοχές πάρει ο Καμπάσο, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να κάνει ξανά πάνω από τρία λάθη. Για την ακρίβεια είχε τέσσερα στα ματς με Εφές, Παναθηναϊκό και Παρτίζαν. Η άμυνα της Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να τον σημαδέψει, πιέζοντας πάνω στην μπάλα. Η νίκη των Καταλανών με ένα βατό χάντικαπ 4,5 πόντων και το Over 3,5 λάθη του Καμπάσο δημιουργεί ένα combo διπλασιασμού.

Σημειώνεται, ότι η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ανεξαρτήτως έδρας, και ειδικά εντός έδρας, οι πέντε από τις τελευταίες έξι νίκες της, έχουν έρθει με διψήφια διαφορά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας: 1 -4,5 & Καμπάσο Over 3,5 λάθη (απόδοση 2.00), 21:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό