29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

«Σημαία» από το Μαξίμου το Excel Kασσελάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απόφαση του κ. Κασσελάκη να παρουσιάσει το Excel με τα περιουσιακά του στοιχεία, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αφού επανέλαβε πως «το συγκεκριμένο έγγραφο δεν αποτελεί δήλωση περιουσιακής κατάστασης» σημείωσε πως ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης με την τακτική του επέλεξε να κάνει ζήτημα την τελευταία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές, το θέμα του πόθεν έσχες.   

«Υπάρχει παραβίαση της νομοθεσίας, έπρεπε να είχε αποχωρήσει από οποιαδήποτε αλλοδαπή εταιρεία ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο θα απασχολήσει τη δικαιοσύνη αλλά το επισημαίνουμε γιατί δεν συμβαίνει συχνά και γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα σε αυτό το Excel» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης. 

«Θέλουμε debate με Μητσοτάκη…» 

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά απάντησε στον κυβερνητικό Εκπρόσωπο ζητώντας debate Μητσοτάκη – Κασσελάκη προκειμένου «να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα».

«Σε όποιο μέρος θέλει, όποτε θέλει μέχρι την Παρασκευή και με όποιον ή όποιους δημοσιογράφους ο ίδιος επιθυμεί», σημειώνει και συνεχίζει: «Και τότε θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που αφορούν: την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών αρχηγών, το πώς αμείβεται ο κ. Γκρίνμπεργκ, ποιες είναι οι συμβάσεις που έχει υπογράψει με τη ΝΔ και ποια είναι τα τιμολόγια που έχουν βγει για την αμοιβή του και φυσικά για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ακρίβεια και τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες. Είμαστε στη διάθεσή τους…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό