24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σηκώθηκε η τρίχα» της βασίλισσας Καμίλα – Το απίστευτο συμβάν που της έτυχε σε εκδήλωση

Ειδήσεις Ελλάδα

Θύμα του κακού καιρού έπεσε και η βασίλισσα Καμίλα η οποία βρέθηκε την Παρασκευή στη βάση της Αγγλικής Αεροπορίας σε επίσημη εκδήλωση στο βόρειο Γιόρκσάιρ. 

Στην περιοχή επικρατούσαν αρκετοί άνεμοι οι οποίοι χάλασαν την εμφάνιση της βασίλισσας. Με ένα δυνατό φύσημα, η κόμμωση της Καμίλα αφέθηκε στον άνεμο. Η ίδια πάντως φάνηκε να το διασκεδάζει ενώ οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσαν ποικίλα σχόλια στους χρήστες.

Η βασίλισσα Καμίλα σε σπίσημη επίσκεψξη στο στρατηγείο της RAF / φωτογραφία Reuters

Η βασίλισσα συναντήθηκε με το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων αλλά και με τις οικογένειές τους φροντίζουν την ψυχική τους υγεία. Εκεί την υποδέχθηκαν παιδάκια νηπιαγωγείου τα οποία της προσέφεραν ανθοδέσμες.

Το ανώτατο μέλος της βασιλικής οικογένειας περιηγήθηκε σε έναν «κήπο ευεξίας» που δημιουργήθηκε από μέλη της RAF, στα οποία έχουν φυτέψει λαχανικά και διατηρούν πολλών ειδών ζώα όπως πουλερικά αλλά και ένα μελίσσι όπου παράγουν το δικό τους μέλι. Μάλιστα, η βασίλισσα δεν δίστασε να αναφέρει σε μια οικογένεια ότι τα φρέσκα αυγά είχαν πάντα «πολύ καλύτερη γεύση».

Η ίδια συνομίλησε και με εκπροσώπους από την 11η Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας του Εμίρη του Κατάρ ενώ παράλληλα παρακολούθησε ένα flypast. Το προσωπικό της βάσης εκπαιδεύει προσωπικό του Κατάρ μαζί με πιλότους της RAF, μια μονάδα σημάτων, μια ομάδα κυβερνοασφάλειας και μια μονάδα στόχευσης drone.

Η βασίλισσα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον διοικητή του σταθμού, τον πλοίαρχο Πολ Χάμιλτον αλλά και να δει από κοντά μερικές από τις τελευταίες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η RAF στις επιχειρήσεις της.

Στη συνέχεια η βασίλισσα συναντήθηκε με έναν τεχνικό και έναν δεκανέα που είχαν βοηθήσει στο σχεδιασμό του κήπου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό