24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε φόρμα ο Ευθύμης Κουλούρης, σκόραρε ξανά με την Πογκόν [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το πολωνικό πρωτάθλημα. Ένας από αυτούς, που αγωνίζεται εκεί από το περασμένο καλοκαίρι και έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, είναι ο Ευθύμης Κουλούρης. Την περασμένη σεζόν, σε 34 ματς πρωταθλήματος σκόραρε 12 φορές και φέτος έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Back to back σκόρερ ο Κουλούρης

Το πολωνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε την περασμένη βδομάδα και ο Έλληνας επιθετικός φρόντισε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές στη νίκη της Πογκόν. Ο 28χρονος δεν στάθηκε μόνο στην καλή πρεμιέρα στην Ekstraklasa και έδειξε το τι είναι ικανός να κάνει και τη δεύτερη αγωνιστική.

Η ομάδα του αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Ζαγκλεμπιέ, με τον Κουλούρη να είναι αυτός που άνοιξε το σκορ μετά από 17 λεπτά παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και δύο τέρματα στο 19′ και 28′ είχαν πάρει το προβάδισμα, όμως η Πόγκον με σκόρερ τον Πάριζεκ στο 83′, πήρε την ισοπαλία με 2-2 και έφτασε τους 4 βαθμούς.

Το γκολ του Κουλούρη ήταν εντυπωσιακό, καθώς υποδέχθηκε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή, με γυρισμένη την πλάτη προς το τέρμα. Ο Έλληνας επιθετικός γύρισε απότομα το σώμα του και με έναν αριστερό «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό