29.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Σε συζητήσεις με τον Ίνγκασον η Τράμπζονσπορ σύμφωνα με τους Τούρκους

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
03.01.2022 | 15:15

Ο Ίνγκι Ίνγκασον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο
EUROKINISSI SPORTS

Στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Ίνγκασον βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Τράμπζονσπορ και τονίζουν ότι έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στην Τουρκία τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν πως ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Τράμπζονσπορ. Νέες αναφορές στα τουρκικά ΜΜΕ δίνουν μια επιπλέον διάσταση στο συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον στόπερ του ΠΑΟΚ.

Και αυτό διότι αναφέρουν πως ήδη οι πρωτοπόροι του τουρκικού πρωταθλήματος έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ισλανδό αμυντικό του Δικεφάλου.

Έτσι και αλλιώς ο Ίνγκασον από την αρχή του 2022 έχει αποκτήσει το δικαίωμα να συζητά με ομάδα της αρεσκείας του το μεταγραφικό του μέλλον καθώς το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ίνγκι Ίνγκασον βρίσκεται εδώ και καιρό – και πριν τον τραυματισμό του- στις λίστες της Τράμπζονσπορ. Παλιότερα μάλιστα είχαν προσπαθήσει να τον αποκτήσουν με τον ΠΑΟΚ να απαντά αρνητικά στην πρόταση των Τούρκων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό