24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε συζητήσεις με τη Netflix και για 3η σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν μία δεκαετία μέχρι να καταφέρει να βρει υποστηρικτή για να γυρίσει το The Squid Game και αρχικά να ήταν διστακτικός απέναντι στο ενδεχόμενο δημιουργίας μιας δεύτερης σεζόν, παρόλα αυτά, ο Hwang Dong-hyuk υπέκυψε στις πιέσεις του κοινού και του Netflix.

Τον περασμένο μήνα είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος πως θα δούμε δεύτερη σεζόν και ότι θα εξερευνήσει περισσότερο την εμπλοκή της αστυνομίας, αλλά και τις επόμενες κινήσεις του πρωταγωνιστή Seong Gi-hun. Τώρα ο Dong-hyuk αποκαλύπτει στο κορεατικό δίκτυο KBS πως συζητά με τη Netflix τόσο για τη δεύτερη σεζόν, όσο και για την τρίτη!

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για τρίτη σεζόν του Squid Game και μένει να δούμε αν θα κλείσει οριστικά η συμφωνία για αυτήν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σε περίπτωση που αποφασίσουν να εμβαθύνουν στα storylines των βασικών πρωταγωνιστών και του κυκλώματος, ίσως είναι απαραίτητη ακόμα μία σεζόν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό