21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σε πτώση η φήμη της Tesla

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που διεξήχθη από την εταιρία Axios αποκάλυψε ότι η φήμη της Tesla έχει υποστεί πλήγμα κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ενώ ορισμένοι άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων είδαν τη φήμη τους να βελτιώνεται.
Η έρευνα ανέλυσε απαντήσεις από περίπου 16.310 Αμερικανούς μεταξύ 13-28 Μαρτίου και αρχικά ερωτήθηκαν ποιες δύο εταιρείες ξεχωρίζουν με την καλύτερη φήμη και ποιες δύο έχουν τη χειρότερη φήμη με βάση 9 παράγοντες όπως ο χαρακτήρας, η εταιρική κουλτούρα, το όραμα, η ανάπτυξη κ.ά.
Πέρυσι, η Tesla είχε βαθμολογηθεί ως η 12η καλύτερη φήμη από όλες τις εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά φέτος, έχει υποχωρήσει μέχρι την 62η θέση με βαθμολογία 74,3 από τις 100 πιο ισχυρές.
Η αυτοκινητοβιομηχανία με την καλύτερη φήμη για φέτος είναι η Toyota με βαθμολογία 81, που την τοποθετεί στην 6η θέση, ισόβαθμη με τη Samsung.
Η επόμενη αυτοκινητοβιομηχανία με την καλύτερη βαθμολογία ήταν η Honda που βρίσκεται στη 13η θέση με βαθμολογία 79,8, τοποθετώντας την ακριβώς πάνω από τη Subaru στη 16η θέση με βαθμολογία 79,4.
Άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα ήταν η BMW στην 24η θέση, η Ford στην 32η θέση (βελτίωση 9 θέσεων από πέρυσι), η General Motors στην 34η θέση (αύξηση 18 θέσεων από το 2022), η VW στην 56η θέση και η Chrysler στην 67η θέση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό