35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Σε προχωρημένες συζητήσεις η Φαίη Σκορδά με το Mega

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι επαφές γίνονται για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού

Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι από τη νέα σεζόν η Φαίη Σκορδά θα… μετακομίσει από τον ΣΚΑΪ στο Mega. Η πρώτη επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε αρκετούς μήνες πριν, μέσα στον χειμώνα. Ακολούθησε ένα διάστημα όπου οι κουβέντες «πάγωσαν», όμως η επαναπροσέγγιση που ακολούθησε έγινε με αμοιβαία θετική διάθεση να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappit, η Φαίη Σκορδά και το Mega βρίσκονται λίγο πριν το τελικό στάδιο των συζητήσεων, ώστε η παρουσιάστρια να επιστρέψει στο Μεγάλο Κανάλι και αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού. Οι διαπραγματεύσεις για τους όρους αυτής της συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένου και του οικονομικού, μαθαίνουμε ότι προχωρούν πολύ καλά και φαίνεται πως η επίτευξη συμφωνίας -εκτός κάποιας αιφνίδιας ανατροπής, την οποία δεν μπορούμε ποτέ να αποκλείουμε- θα επέλθει σύντομα.

Έτσι, λοιπόν, ο νέος χάρτης της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης του Mega από τον Σεπτέμβριο, θέλει την Φαίη Σκορδά να επιστρέφει στην παραδοσιακή της ώρα, εκεί γύρω στις 10 παρά τέταρτο με τρίωρη εκπομπή. Θα ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και αμέσως μετά τα σενάρια είναι δύο: νέα μεσημεριανή εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα ή επανάληψη σειράς μέχρι την έναρξη του Live News.

Αν τα πράγματα εξελιχθούν κατά το αναμενόμενο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα αποκτήσει το επόμενο διάστημα το θέμα των προσώπων που θα πλαισιώσουν την Φαίη Σκορδά στη νέα εκπομπή. Πολλά ονόματα πρώτης γραμμής έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό, αλλά το θέμα είναι ποιοι θα είναι αυτοί που θα πουν τελικά το ναι…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό