23.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε ποιον δεν αρέσει η Novitec Lamborghini Huracan EVO;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Novitec βελτίωσε τη Lamborghini Huracan Evo, ενισχύοντας την αεροδυναμική και προσθέτοντας μια μικρή δόση σπορ εμφάνισης (όχι ότι τη χρειαζόταν).

Διατίθεται σε χρώμα “naked carbon” ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα, το body kit αναπτύχθηκε σε αεροδυναμική σήραγγα και σύμφωνα με την εταιρεία, η κάθετη δύναμη του ιταλικού supercar έχει βελτιωθεί.

Αλλά οι αναβαθμίσεις δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς τοποθετήθηκαν σφυρηλατημένοι τροχοί της Vossen, σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Όλες διατίθενται σε μέγεθος 9 × 20 μπροστά και 12,5 × 21 πίσω, με ελαστικά υψηλής απόδοσης 245/30 και 325/25 Pirelli P Zero.

Σπορ ελατήρια μειώνουν την απόσταση από το έδαφος περίπου 35 mm και τέλος, το σύστημα εξάτμισης διατίθεται σε ανοξείδωτο ατσάλι ή Inconel, με το τελευταίο να προσθέτει ένα επιπλέον χρυσό στρώμα θερμομόνωσης και να τελειώνει με σωλήνες από carbon και ανοξείδωτο χάλυβα.

Η Novitec μπορεί να εξατομικεύσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου με μια πλούσια ποικιλία από εκλεκτό δέρμα και Alcantara, σε οποιοδήποτε χρώμα.

Όσο για τον κινητήρα, ο V8 των 5.2 λίτρων αποδίδει 640 ίππους (470 kW) και ροπή 600 Nm, επιτρέποντας το supercar να επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα υπερβαίνει τα 325 km/h.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό