22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σε περιδίνιση σκανδάλων η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάλο συνεχίζουν να προκαλούν οι αποκαλύψεις του τελευταίου τεύχους του περιοδικού So Foot σχετικά με τις πολλές δυσλειτουργίες εντός της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FFF), με ιδιαίτερη αναφορά στη σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, αρκετές μαρτυρίες αφορούν σεξιστικά μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει ο πρόεδρος Νοέλ Λε Γκρε σε πολλές νεαρές γυναίκες υπαλλήλους της Ομοσπονδίας, οι οποίες καταθέτουν ανώνυμα.

Ο συγγραφέας της έρευνας, Κριστόφ Γκλεζ, εκμυστηρεύθηκε ότι ο Λε Γκρε «δεν ελέγχει πλέον πολλά» στην Ομοσπονδία, σύμφωνα με τη μαρτυρία ορισμένων ανθρώπων.

«Κάποιοι υπάλληλοι λένε ότι η Φλοράνς Χαρντουά έχει την τάση να μονοπωλεί την εξουσία. Χωρίς να αποκαλύψουμε καμία βροντερή υπόθεση, περιγράφουμε τη συνολική ατμόσφαιρα στην Ομοσπονδία και τι συμβαίνει κάθε μέρα ή σχεδόν. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν παραιτηθεί πριν από 3 ή 4 χρόνια επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ένιωσαν ηθική και σεξουαλική παρενόχληση».

Το So Foot  αναφέρει, μεταξύ άλλων, για προβλήματα που σχετίζονται με το αλκοόλ εντός της FFF και γίνεται αναφορά, χωρίς λεπτομέρειες, μετά το νικηφόρο ημιτελικό με το Βέλγιο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Σε κάθε περίπτωση εκρηκτικές αποκαλύψεις που φέρνουν σε άσχημη θέση την  FFF, δύο μόλις μήνες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όπου οι «Μπλε» θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό