22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε παραπομπή για πολλαπλές οικονομικές παραβάσεις η Μάντσεστερ Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα αυτά, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που πραγματοποιούσε η Premier League από το 2019 και ολοκληρώθηκε σήμερα, αφορώντας περισσότερες από 100 οικονομικές παραβάσεις από πλευράς «πολιτών» για την περίοδο 2009-2018.

«Βόμβα» στην Premier League, με τη Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίζει κατηγορίες για πολλαπλές οικονομικές παραβάσεις, οι οποίες αφορούν ψευδή στοιχεία σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών, καθώς και αποζημιώσεις που εκκρεμούν.

Όλα αυτά, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που πραγματοποιούσε η Premier League από το 2019 και ολοκληρώθηκε σήμερα, αφορώντας περισσότερες από 100 οικονομικές παραβάσεις από πλευράς «πολιτών» για την περίοδο 2009-2018.

BREAKING: Man City charged by Premier Leaue with numerous breaches of financial rules following a four-year investigation.This is unprecedented: pic.twitter.com/ZGzdX210qP

— Martyn Ziegler (@martynziegler) February 6, 2023

Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι θα παραπεμφθεί σε ανεξάρτητη επιτροπή ελέγχου, ενώ σε περίπτωση που οι συγκεκριμένες κατηγορίες επιβεβαιωθούν, μπορεί να έρθει αντιμέτωπη με πολύ βαριές τιμωρίες, όπως αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα ή ακόμα και αποβολή.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της έρευνας από την Premier League που «χρεώνει» στη Μάντσεστερ Σίτι πολλαπλές οικονομικές παραβάσεις για την περίοδο 2009-2018, οι «πολίτες» απάντησαν με ανακοίνωσή τους.

Σε αυτή, αρχικά εκφράζουν την έκπληξή τους, ενώ ζητούν την εξέταση της υπόθεσης από μια ανεξάρτητη επιτροπή, έτσι ώστε να τελειώσει μια για πάντα το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έκπληκτη από αυτές τις υποτιθέμενες παραβιάσεις των κανόνων της Premier League, ιδιαίτερα λόγω της εκτεταμένης δέσμευσης και του τεράστιου όγκου λεπτομερούς υλικού που έχει παρασχεθεί στην EPL.

Ο Σύλλογος χαιρετίζει την επανεξέταση αυτού του θέματος από μια ανεξάρτητη επιτροπή, για να εξετάσει αμερόληπτα το πλήρες σύνολο αδιαμφισβήτητων στοιχείων που υπάρχουν προς υποστήριξη της θέσης της. Ως εκ τούτου, ανυπομονούμε να τελειώσει αυτό το θέμα μια για πάντα».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό