18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε ουδέτερα γήπεδα συνεχίζουν Αυστραλία και Ιράκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ασιατική Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία (AFC) ανακοίνωσε ότι Αυστραλία και Ιράκ θα συνεχίσουν να δίνουν σε ουδέτερα γήπεδα τους εντός έδρας αγώνες τους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και συγκεκριμένα στη Ντόχα, εναντίον  Ομάν και Λιβάνου, αντίστοιχα.

Η Αυστραλία δεν μπορεί επί του παρόντος να φιλοξενήσει αγώνες λόγω του αυστηρού καθεστώτος καραντίνας της χώρας για την Co-19, ενώ η AFC μετέφερε το εντός έδρας παιχνίδι του Ιράκ με το Ιράν στην Ντόχα τον περασμένο μήνα, λόγω της κατάστασης ασφαλείας.

Οι αγώνες της 7ης Οκτωβρίου θα διεξαχθούν στο διεθνές στάδιο «Khalifa» στην πρωτεύουσα του Κατάρ, ανέφερε η AFC. Η Αυστραλία προηγείται στον 2ο όμιλο με 6 βαθμούς, ενώ το Ιράκ βρίσκεται στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου με 1 βαθμό σε δύο αγώνες.

Οι πρώτες δύο ομάδες και από τους δύο ομίλους προκρίνονται απευθείας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ οι ομάδες που θα κατακτήσουν την τρίτη θέση στους δύο ομίλους θα «μονομαχήσουν» μεταξύ τους σε αγώνα μπαράζ, προκειμένου στη συνέχεια ο νικητής θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» για το Κατάρ μέσω διηπειρωτικών αγώνων πλέι οφ.

: Reuters

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό