15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε ξένα χέρια: Τα σχέδια των δύο απαγωγέων αλλάζουν κατεύθυνση μετά το άκουσμα της κρυφής συνομιλίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ξένα χέρια: Ο Φεγκούδης είναι θυμωμένος με τον Μάνο γιατί αρνείται να φτιάξει τη σχέση του με τη Μαριτίνα.

Ενώ ο Ταρζάν κι ο Φλοριάν είναι κρυμμένοι στον κήπο του Φεγκούδη περιμένοντας την ευκαιρία για ν’ αρπάξουν το παιδί, όλοι οι υπόλοιποι είναι απορροφημένοι από τα προβλήματά τους.

Ο Φεγκούδης είναι θυμωμένος με τον Μάνο γιατί αρνείται να φτιάξει τη σχέση του με τη Μαριτίνα, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για το πάρτι της.

Η Σούλα πηγαίνει στη Βαρυμπόμπη για να ζητήσει συγγνώμη από την Τόνια και η Διώνη βρίσκει ευκαιρία να την καλέσει για τσάι. Ο Χρύσανθος αποκαλύπτει στον Λουδοβίκο πως ένας από τους λόγους που οδηγήθηκε στην ιεροσύνη ήταν μια γυναίκα.

Τέλος, τα σχέδια των δύο απαγωγέων αλλάζουν κατεύθυνση μετά το άκουσμα της κρυφής συνομιλίας που είχε η Διώνη με έναν μικροεγκληματία.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο…

Η Σούλα με τη Μάρω δεν μπορούν να χωνέψουν ότι χάσανε μέσα απ’ τα χέρια τους τον Φλοριάν. Ο Πιπερόπουλος συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα στη Διώνη, η οποία αγχώνεται μην τους κάνει κάποιος τσακωτούς στο σπίτι.

Η Τόνια μαθαίνει τα νέα και θυμώνει με τη Σούλα. Ο Φεγκούδης μαθαίνει από τη Μαριτίνα ότι, αν λήξει το break με τον Μάνο, του δίνει το δικαίωμα να διαχειρίζεται το 50% της Φεγκούδης Snacks.

Ο Μάνος αρνείται να διακόψει το break κι ο Φεγκούδης είναι έτοιμος να σωριαστεί από τη στενοχώρια. Ο Πιπερόπουλος ξεχνάει τα γενέθλια της Μαριτίνας, η οποία του ζητάει εξηγήσεις.

Πώς θα αντιδράσουν ο Φεγκούδης, η Τόνια, ο Φλοριάν κι ο Ταρζάν στις φωνές της Ντάντως;

Σασμός spoiler: Η πρώτη αντίδραση των Βρουλάκηδων μετά τη δολοφονία του Πετρή και η κηδεία

Σασμός: Η Γερμανού τρελάθηκε με την αποκάλυψη του Ήμελλου: «Ο Αντώνης και ο Μαθιός είναι “αδέρφια”»

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρετά τον νεκρό Πετρή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό