22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σε ξένα χέρια: Η Τόνια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ταρζάν!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ξένα χέρια: Η Τόνια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ταρζάν και η Ντάντω επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι το μωρό δεν είναι του Μάνου.

Ο Μάνος προτείνει στον Χρύσανθο να επιστρέψει στην παλιά του δουλειά στο εργοστάσιο, ενώ ο Φεγκούδης με τη βοήθεια της Ντάντως προσπαθεί να φέρει τη Διώνη πιο κοντά με το μωρό.

Η Μαριτίνα επιστρέφει από την Αγγλία αποφασισμένη να ακολουθήσει την καρδιά της και η Μάρω ψάχνοντας στο δωμάτιο του Χρύσανθου ανακαλύπτει το σκίτσο μιας γυναίκας.

Η Τόνια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ταρζάν και η Ντάντω επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι το μωρό δεν είναι του Μάνου…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο…

Ο Φεγκούδης, ύστερα από δέκα μήνες ευτυχίας με τον εγγονό και αφού γλίτωσε για την ώρα τη χρεοκοπία με τις λίρες της Ντάντω, ετοιμάζει μια έκπληξη στο Μάνο.

Η Τόνια επιστρέφει πάλι από ένα ταξίδι στο Βελιγράδι κι αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα που αφορά το οικονομικό τους πρόβλημα.

Πώς θ’ αντιδράσει ο Μάνος όταν δει μπροστά του τη Μαριτίνα γυναίκα; Τι θα πει ο παιδίατρος που έφερε κρυφά η Ντάντω με τον Φεγκούδη για να εξετάσει το παιδί;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό