20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σε κρίσιμο σημείο τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, πλησιάζουν οι πρώτες ανακοινώσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Η άφιξη του Γιένς Γιόνσον στην Αθήνα με την σύζυγο του και η ανακάλυψη του στο αεροδρόμιο πυροδότησε το ρεπορτάζ. Ο Δανός αμυντικός χαφ είναι ο παίκτης στον οποίο έχει επικεντρωθεί η ΑΕΚ σε ότι αφορά την συγκεκριμένη θέση αφού αυτός και άλλοι δύο έχουν ξεχωρίσει από δεκάδες περιπτώσεις που εξετάστηκαν. Μια πολύ δύσκολη περίπτωση που όμως τόσο ο Αλμέιδα όσο και το μεταγραφικό τιμ θεωρούν δεδομένο πως αν αποκτηθεί είναι ακριβώς ο παίκτης που θέλει η ομάδα στη θέση του αμυντικού χαφ με δεδομένο το πως θέλει να παίξει ο προπονητής. Παρότι ο Γιόνσον ήρθε στην Αθήνα η μεταγραφή του δεν έχει κλείσει αφού παρότι η ΑΕΚ του προσφέρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο που με τα πριμ υπογραφής του ίδιου και του ατζέντη του το συνολικό κόστος ανεβαίνει αρκετά πάνω από το 1.000.000 ευρώ τον χρόνο, ο παίκτης “ψάχνεται” και για καλύτερα πρωταθλήματα έχοντας το προνόμιο να είναι ελεύθερος στα 29 του χρόνια. Το ότι όμως ήρθε με την σύζυγο να περάσουν δύο μέρες στην πόλη είναι ένα θετικό σημάδι που δείχνει πως αν μη τι άλλο σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση της ΑΕΚ. Υπάρχει όμως ακόμη δρόμος να διανυθεί και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά όχι σιγουριά για αίσιο τέλος. 

Ο Γιόνσον όμως δεν είναι είναι ο μόνος παίκτης που η υπόθεση του έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Τρέχουν παράλληλα κι άλλες. Κοινό τους σημείο πως είναι δύσκολες περιπτώσεις αλλά και αυτές που έχει στην κορυφή των επιλογών του ο Ματίας Αλμέιδα. Όπως έχουμε τονίσει υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ διοίκησης και προπονητή στα μεταγραφικά θέματα και η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να κάνει πραγματικότητα όσο το δυνατόν περισσότερες από τις κορυφαίες επιθυμίες του Αλμέιδα. Εκτός από την γνωστή περίπτωση του Πινέδα που κι αυτή έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο η ΑΕΚ κάτω από τα ραντάρ έχει προχωρήσει αρκετά, μάλιστα περισσότερο κι από του Γιόνσον, παίκτες και σε άλλες θέσεις χωρίς να επηρεάζονται οι υποθέσεις του Δανού και του Μεξικάνου. Άλλο ένα χάφ είναι προ των πυλών, η ΑΕΚ παραμένει ζωντανή πάντα στην υπόθεση Βιτάο που είναι ίσως η δυσκολότερη, έχει επιλέξει και προσπαθεί κι άλλο ένα στόπερ που ο Βραζιλιάνος προορίζεται για παρτενέρ του ενώ ήδη κάνει επαφές και για επιθετικούς και μεσοεπιθετικούς για τους οποίους ο Αλμέιδα έχει ανάψει το “πράσινο φως” έχοντας καταλήξει ότι ταιριάζουν στο παζλ που έχει στο μυαλό του. Υπάρχει μια περίπτωση που είναι πολύ προχωρημένη και όπως είχε γίνει γνωστό από την Παρασκευή είναι θέμα λίγων ημερών ή και ωρών να έχει αίσιο τέλος και να ανακοινωθεί ως η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ. Παρότι το ταξίδι του Γιόνσον ταίριαξε δεν είναι αυτός ο παίκτης που η ομάδα έχει φτάσει πιο κοντά από όλους. 

Ο στόχος των 4-5 παικτών (δύο στόπερ, δύο κεντρικά χάφ κι άλλος ένας μέσος) που ήταν εξ αρχής δύσκολος για την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, επειδή η ΑΕΚ κοιτάει μόνο “πάνω ράφι” δεν είναι σίγουρο πως θα επιτευχθεί στο 100% όμως παραμένει εφικτός ιδίως για να είναι όλοι από την πρώτη μέρα στην Ολλανδία. Το πιο σημαντικό όμως είναι να αποκτηθούν παίκτες που ταιριάζουν στο παζλ του Αλμέιδα και να έχουν το στοιχείο της υψηλής έντασης για το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει “έκπτωση” ο προπονητής της ΑΕΚ. Όπως ακούγαμε συχνά και στην περίοδο της Πανδημίας οι επόμενες μέρες είναι… κρίσιμες. Και αναμένεται να είναι και πολύ πιο συναρπαστικές. 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό