18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

‘Σε καραντίνα Τσιμίκας, Μανέ, Άλισον και Φαμπίνιο μετά την επιστροφή τους από τις Εθνικές ομάδες’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
06.10.2021 | 09:08

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νόριτς για την Premier League | 14 Αυγούστου 2021
@ 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Liverpool echo” οι Τσιμίκας, Μανέ, Άλισον και Φαμπίνιο μετά την επιστροφή τους από τις Εθνικές τους ομάδες θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα αφού θα αγωνιστούν σε “κόκκινες” χώρες σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Έναν έξτρα πονοκέφαλο θα έχει για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Γουότφορντ ο Γιούργκεν Κλοπ και αυτός αφορά τη συμμετοχή τεσσάρων παικτών του στους αγώνες των Εθνικών τους ομάδων.

Τσιμίκας, Μανέ, Άλισον και Φαμπίνιο θα αγωνιστούν σε χώρες οι οποίες ανήκουν στις “κόκκινες” σύμφωνα με τον επιδημιολογικό χάρτη της Μεγάλης Βρετανίας και αυτό σημαίνει πως είτε θα πρέπει να μπουν σε δεκαήμερη καραντίνα, είτε να ακολουθήσουν το ειδικό πρωτόκολλο που υπάρχει εφόσον είναι εμβολιασμένοι και να μπουν σε μία ιδιότυπη φούσκα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα είναι μεν σε καραντίνα αλλά θα μπορούν να αγωνιστούν και να κάνουν μία προπόνηση την ημέρα εφόσον έχουν ολοκληρώσει πλήρως τον εμβολιασμό τους. Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα επειδή η Γεωργία βρίσκεται στις κόκκινες χώρες σε αντίθεση με τη Σουηδία.

Από εκεί και πέρα η απουσία των Άλισον και Φαμπίνιο μοιάζει σχεδόν δεδομένη αφού η Βραζιλία αγωνίζεται 36 ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Γουότφορντ και αυτός ήταν ο λόγος που οι κόκκινοι ζήτησαν να μεταφερθεί η σέντρα του αγώνα για μερικές ώρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό