31.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

«Σε ευχαριστούμε και φέτος για όλα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα παιχνίδι… τελικό κόντρα στη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική των play offs της Super League 1. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα χρειάζεται μόνο νίκη και την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ να μην κερδίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η χρονιά ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις για την ΑΕΚ, ωστόσο στο κύπελλο αποκλείστηκε από τον Άρη στους «16», ενώ στο Europa League δεν κατάφερε να περάσει από τη φάση των ομίλων, σε έναν πολύ δύσκολο βέβαια με αντιπάλους θηρία. Μένει μόνο το πρωτάθλημα, στο οποίο βέβαια μετά τα σερί αρνητικά αποτελέσματα, η «Ένωση» δεν είναι το φαβορί, με τον ΠΑΟΚ να είναι πρώτος. Η ήττα από τον Ολυμπιακό την καταδίκασε στη 2η θέση, πίσω από τους Θεσσαλονικείς και στην αυλαία η Ένωση είναι με την πλάτη στον τοίχο. Αναγκασμένη δε να έχει το… αυτί της στο Χαριλάου για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αποδεικνύει συχνά-πυκνά τη στήριξή του προς τον Αργεντινό κόουτς. Έτσι και τώρα απέστειλε, μέσω μηνύματος, τη συμπαράσταση του. Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Αλμέιδα: «Ματίας καλημέρα. Την ΑΕΚάρα μας την αγαπάμε πιο πολύ όταν χάνει. Περιμένοντας το θαύμα την Κυριακή, σε ευχαριστούμε και φέτος για όλα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό