18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε αρχηγείο της CIA «ντύθηκε» το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη μορφή ενός σύγχρονου αρχηγείου της CIA πήρε το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer».

«Πράκτορες» της CIA βρίσκονται στον εσωτερικό χώρου του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης για τα γυρίσματα της νέας ταινίας που γυρίζεται αυτή την περίοδο στην πόλη.

Στις σκηνές όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες και τα βίντεο του GRTimes.gr οι υπηρεσίες του δήμου έχουν μεταμορφωθεί σε δεκάδες γραφεία που απασχολούν προσωπικό από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής. Επίσης, στους υπολογιστές υπάρχει το σήμα της CIA, ενώ μέσω δορυφόρου γίνεται χαρτογράφηση των περιοχών.

Επιπλέον, στο κέντρο του κτιρίου έχει τοποθετηθεί το τεράστιο λογότυπο της μυστικής υπηρεσίας, με δεκάδες κομπάρσους και ηθοποιούς να περιφέρονται στο «πρώην» δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί, ότι στα σημερινά γυρίσματα του «The Bricklayer» πρωταγωνιστεί η Νίνα Ντόμπρεβ.

Τέλος, τον εξωτερικό χώρου του Δημαρχιακού Μεγάρου, έχουν κατακλείσει φορτηγά της παραγωγής, όπου περιέχουν τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα της ταινίας.

Επιπλέον, στα σημερινά γυρίσματα συμμετέχουν και 70 βοηθητικοί ηθοποιοί. 

: grtimes

«Μου είπε βγάλε τα ρούχα σου, κρατώντας το μαχαίρι»: Σοκάρουν οι περιγραφές της 18χρονης μπέιμπι σίτερ για τον βιασμό της
Κεραμέως για Σαϊντού: Ενισχύθηκε ο φάκελός του και περιμένουμε την απόφαση της Αρχής Προσφυγών
Εντοπίστηκε νάρκη σε βάθος 106 μέτρων ανοιχτά της Καρύστου

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό