15.9 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σε αναζήτηση προπονητή ο ΠΑΣ Γιάννινα – Τέλος ο Ρενέ Πομς

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Αυστριακό προπονητή, Ρενέ Πομς ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά τη νίκη την περασμένη Παρασκευή κόντρα στον Καμπανιακό, ο Αυστριακός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Ηπειρωτών, με τη διοίκηση να ψάχνει ήδη αντικαταστάτη του. Σε πέντε αγώνες στην άκρη του πάγκου της ομάδας των Ιωαννίνων, ο Πομς είχε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Ρενέ Πομς. Με γνώμονα πάντα πρώτα το συμφέρον της ομάδας όσο και του ίδιου του κ. Πομς αποφασίστηκε πως η καλύτερη δυνατή λύση ήταν η ολοκλήρωση της συνεργασίας μας. Ευχαριστούμε τον ίδιο και τους συνεργάτες του, για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Την επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Β’ και θα πάει σε αυτό το παιχνίδι με νέο προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ρενέ Πομς. Ο Αυστριακός θυμίζουμε πως είχε αναλάβει την ομάδα των Ιωαννίνων το καλοκαίρι και συγκεκριμένα είχε ανακοινωθεί στα μέσα Ιουλίου. Δεν κράτησε πολύ η συνεργασία των δυο πλευρών αφού μόλις πέντε παιχνίδια κάθισε στον πάγκο ο Αυστριακός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό