25.1 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Σε αμηχανία ο Βρεττός: Το θέμα που συζητήθηκε στο πλατό και έφερε τον τραγουδιστή σε δύσκολη θέση

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πλατό του Καλύτερα Αργά βρέθηκε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και μίλησε για το restart στη ζωή του αλλά και δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και πλέον μετανιώνει.

Με αφορμή την Αθηναΐδα Νέγκα που έφερε στην κουβέντα δύο τολμηρές δηλώσεις του από το παρελθόν ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να βάλει ορισμένα πράγματα στη θέση τους.

«Κάθε 3-4 μήνες βλέπω σαν καινούρια είδηση ότι ο Ηλίας Βρεττός έχει κάνει έρωτα με τρεις γυναίκες μέσα σε ένα 24ωρο. Αυτό συνέβη κάποτε σε ένα Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά. Έβγαλα μία αυθόρμητη στιγμή και έκανα μία δήλωση που δεν αισθάνομαι καθόλου υπερήφανος τώρα που είμαι παντρεμένος» είπε αρχικά.

Η Αθηναΐς Νέγκα σημείωσε ότι δεν είναι κακό να μιλά κανείς ανοιχτά, χωρίς περιστροφές, επαναλαμβάνοντας τα λόγια του τραγουδιστή, κάτι που τον έκανε να νιώσει αμήχανα, απαντώντας: «Είναι καλό τώρα που τα βλέπει αυτά η γυναίκα μου;».

«Μπορεί να κάνεις μια δήλωση σε μια περίοδο της ζωής σου που είσαι μόνος. Τώρα, όντας παντρεμένος και ευτυχισμένος με τη γυναίκα μου, είναι λίγο άκομψο να συζητάω για αυτά τα θέματα, με τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον πεθερό μου και τη γυναίκα μου να το ακούνε» κατέληξε ο Βρεττός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό