29 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Σε ακρωτηριασμό των κάτω άκρων προχώρησαν οι γιατροί

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο τραγωδίες γράφτηκαν στην άσφαλτο, ξημερώνοντας Χριστούγεννα σε Βριλήσσια και Πέραμα.

Μία νεαρή κοπέλα και ένας ανήλικος έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλα δύο άτομα νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο στις λεωφόρους Αναπαύσεως και Σχιστού.

Πρόκειται για έναν 28χρονο οδηγό και μία 22χρονη συνοδηγό που τραυματίστηκαν βαρύτατα στα κάτω άκρα.

Άμεσα μεταφέρθηκαν και οι δύο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε επέμβαση. Η 22χρονη έχασε και τα δύο πόδια ενώ ο 28χρονος οδηγός έχασε το ένα, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σωθεί το άλλο πόδι. Και οι δύο νοσηλεύονται στην εντατική.

Πώς συνέβη το μοιραίο ατύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρου Σχιστού και προσέκρουσε σε μπάρες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά και οι δύο επιβαίνοντες.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι στη συνέχεια παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ.

Οι δύο τραυματίες επίσης νεαρής ηλικίας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στα άνω και τα κάτω άκρα.

Για τα δύο περαστικά διεξάγονται έρευνες προκειμένου να δωθούν απαντήσεις για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τα τροχαία ατυχήματα.

Τραυματισμένα #απεγκλωβίστηκαν 2 άτομα και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Σχιστού, στο δήμο Περάματος Αττικής. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 25, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό