24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε άλλο επίπεδο το «τρολάρισμα» του Μαγκίν της Βίλα: Δημοσίευσε παίκτη της Λέστερ να τον… θωπεύει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Άστον Βίλα πανηγύρισε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Λέστερ για την 3η αγωνιστική της Premier League. Ωστόσο, κάτι άλλο φαίνεται να «τράβηξε» τα βλέμματα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των «χωριατών», Τζον Μακγκίν, ανέβασε μία φωτογραφία μετά το ματς που δείχνει τον παίκτη των γηπεδούχων Γουίλφριντ Εντίντι να τον… θωπεύει.

Ο 29χρονος μέσος με post στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter) θέλησε να φέρει σε «άβολη» θέση τον μέσο της Λέστερ που κατά τη διάρκεια του αγώνα βρέθηκε πολύ… κοντά με τον Σκοτσέζο ποδοσφαιριστή. Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος στα σχόλια «αποθέωσε» τους… πρωταγωνιστές για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «χωριάτες» με γκολ του Ονάνα (28′) και του Ντουράν (63′), πήραν το προβάδισμα με 2-0 στην αναμέτρηση, μέχρι που ο Μαβιντίντι στο 73ο λεπτό ισοφάρισε για την Λέστερ στο τελικό 2-1. Αυτή, ήταν η δεύτερη νίκη για την Άστον Βίλα εκτός έδρας, καθώς, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πήραν το «διπλό» κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Παράλληλα, οι παίκτες του Ουνάι Έμερι, έμαθαν το απόγευμα της Πέμπτης (29/8), τους αντιπάλους τους για την League Phase του Champions League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό