16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σενεγάλη – Γουινέα 0-0: «Χ»αμένη ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τον Σισέ να βρίσκεται στο βασικό σχήμα, η Σενεγάλη έμεινε στο μηδέν απέναντι στη Γουινέα (0-0) στο ντέρμπι κορυφής και έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» από τώρα την υπόθεση πρόκριση.

Τα προειδοποιητικά σημάδια είχαν φανεί από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Απέναντι στη Ζιμπάμπουε όμως, η Σενεγάλη κατάφερε να σώσει τα προσχήματα έστω και την ύστατη στιγμή με εύστοχο πέναλτι του Μανέ, αλλά αυτή τη φορά η έκβαση ήταν διαφορετική. Με τον Παπέ Αμπού Σισέ να ξεκινάει στο βασικό σχήμα, οι τυπικά γηπεδούχοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη Γουινέα, δεν βρήκαν λύτρωση σε νεκρό χρόνο και μοιραία έμειναν στο 0-0, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να σφραγίσουν από τώρα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Copa Africa.

Εκείνη μάλιστα που έφτασε πρώτη πιο κοντά στο γκολ ήταν η Γουινέα, όταν ο Ζιλαβογκί βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Κι όσο ο χρόνος κυλούσε η Σενεγάλη έβλεπε τον κλοιό να σφίγγει! Η χαμένη ευκαιρία του Μανέ στο 68΄ήταν η σφραγίδα της λευκής ισοπαλίας, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους και αμφότερες τις μονομάχους να οδεύουν χέρι – χέρι για δεύτερη σερί αγωνιστική με τέσσερις βαθμούς έκαστη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό