24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σενάρια από Γερμανία για συμφωνία μεταξύ Άιντραχτ και Κουλιεράκη

Ειδήσεις Ελλάδα

To έντονο φλερτ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης δείχνει να οδηγείται τελικά σε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με τον 20χρονο Έλληνα στόπερ να οδεύει προς το γερμανικό πρωτάθλημα. 

Ο ρεπόρτερ του Sky Sports της Γερμανίας, Φλόριαν Πλέτενμπέργκ, δηλώνει πως υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της ομάδας για πενταετές συμβόλαιο μέχρι το 2029. Το μόνο που απομένει σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο είναι ο ΠΑΟΚ και η Άιντραχτ να έρθουν σε οριστική συμφωνία για το ποσό αποδέσμευσης του Ελληνα διεθνή. 

🚨🦅 As reported in our show, there’s a total verbal agreement between Eintracht Frankfurt and Konstantinos #Koulierakis ✔️

Greek defender can sign a contract until 2029. He should replace Willian #Pacho who will join PSG this week.

Total agreement between #SGE and PAOK… pic.twitter.com/YDbJf7DrVm

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) August 6, 2024

Ο Κουλιεράκης έχει αρχίσει τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σκοράροντας δύο φορές στον δεύτερο προκριματικό γύρο κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Στο Europa Conference League της περασμένης σεζόν είχε σκοράρει κόντρα στην ομάδα που φημολογείται πως θέλει να τον αποκτήσει ξεκινώντας από τότε ένα μικρό σήριαλ για τη μεταγραφή του.

Ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποτελεί ότι πιο ελπιδοφόρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο στα μετόπισθεν έχοντας ήδη στα 20 του δύο γεμάτες χρονιές με τον ΠΑΟΚ. Έτσι και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα οχτώ εκατομμύρια ευρώ, κάτι που θα αναγκάσει την γερμανική ομάδα να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα ολοκληρωθεί αυτή η ηχηρή μεταγραφή ή εάν ο Κουλιεράκης θα μείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας όπως και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό