27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Σελίν Ντιόν: Το αδιαχώρητο έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι – Λουλούδια από θαυμαστές και χειροκροτήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση, η Σελίν Ντιόν αποφάσισε να τραγουδήσει ξανά μπροστά σε πλήθος κόσμου και μάλιστα μαζί με την Lady Gaga… και αυτό είναι κάτι που περιμένουμε όλοι με αγωνία και πολύ περισσότερο οι αμέτρητοι θαυμαστές της που αδημονούσαν να την δουν ξανά να ανεβαίνει στη σκηνή, ύστερα από την ανακοίνωση του προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί και της δυσκολεύει την καθημερινότητα.

Αυτές τις μέρες η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται στο Παρίσι και χθες το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο της μαζεύτηκε πλήθος κόσμου που την αποθέωνε καθώς η ίδια τους ευχαριστούσε για την θερμή υποδοχή. Κάποιοι την προσέφεραν λουλούδια και εκείνη τα δέχθηκε με χαρά, χαρίζοντάς τους και ένα μικρό χορευτικό, ενώ όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσει σηκώθηκε όρθια και από την ανοιχτή οροφή τους χαιρετούσε γεμάτη ευγνωμοσύνη και χαρά γι’ αυτήν την τόσο μεγάλη αγάπη.

Πληροφορίες θέλουν την Σελίν Ντιόν και την Lady Gaga να ερμηνεύουν το τραγούδι «La Vie en Rose της Εντίθ Πιάφ κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η διάσημη τραγουδίστρια επισκέφθηκε και το Λούβρο και έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο ίνσταγκραμ: «Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι ότι υπάρχει ακόμα τόση ομορφιά και χαρά στον κόσμο για να ζήσω. Αγαπώ το Παρίσι και είμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα! Ευχαριστούμε τους υπέροχους φίλους μας στο Μουσείο του Λούβρου!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό