18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σεβίλλη: Χαμός με το πέναλτι υπέρ των Ανδαλουσιάνων, με τον Γκιλαβογκί να διώχνει και στη συνέχεια πάνω στην κίνηση να χτυπάει τον Λαμέλα

Ειδήσεις Ελλάδα

CHAMPIONS LEAGUE

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
30.09.2021 | 00:43

COSMOTE

Το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Σεβίλλης στο τέλος του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ για κλοτσιά του Ζοζουά Γκιλαβογκί στον Έρικ Λαμέλα έπειτα από διώξιμο προκάλεσε τεράστιες συζητήσεις.

Ο διαιτητής Γκιόργκι Καμπάκοφ έγινε πρωταγωνιστής της συνάντησης της Βόλφσμπουργκ με τη Σεβίλλη για το πέναλτι που καταλόγισε στα τελευταία λεπτά και με το οποίο οι Ανδαλουσιάνοι απέσπασαν ισοπαλία 1-1 για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League.

Ο Ζοζουά Γκιλαβογκί στο 87′ επιχείρησε να διώξει μπροστά από τον Έρικ Λαμέλα αλλά έπειτα από το διώξιμο τον κλότσησε πάνω στην κίνηση του ποδιού και έπειτα τον πάτησε.

Ο διαιτητής δεν καταλόγισε κάτι και το παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι να απομακρυνθεί η μπάλα σε πλάγιο και ο Κέβιν Μπλομ ως VAR να ενημερώσει τον Καμπάκοφ ότι ίσως υπάρχει παράβαση.

Ο Βούλγαρος είδε τη φάση στην οθόνη και καταλόγισε πέναλτι αποβάλλοντας τον Γκιλαβογκί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Ίβαν Ράκιτιτς να ισοφαρίζει.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και δη στη Γερμανία, με τους “λύκους” να διαμαρτύρονται για την απόφαση μέσω των social media.

σχετικα αρθρα

Champions League: Νίκη με δύο πέναλτι η Ζάλτσμπουργκ, ισόπαλη με διαμαρτυρίες η Σεβίλλη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό