26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σεβίλλη – Γουέστ Χαμ 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης με Ελ Χανταντί ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Το γκολ του Ελ Χανταντί έκανε τη διαφορά για τη Σεβίλλη κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-0) στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία και χάρισε προβάδισμα πρόκρισης στους Ισπανούς για τα προημιτελικά του Europa League.

Μπορεί στη La Liga τις τελευταίες εβδομάδες να αντιμετωπίζει προβλήματα και να μετράει συνεχώς απώλειες βαθμών, όμως στο Europa League φροντίζει πάντα να… μεταμορφώνεται. Η Σεβίλλη άλλωστε είναι δεδομένα η μοναδική που κατέχει σε τέτοιο βαθμό το «know how» για να προκρίνεται με συνέπεια από όλα τα στάδια της διοργάνωσης, γνώση που τελικά χρησιμοποίησε και στην πρώτη της «μονομαχία» απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Χάρη σε γκολ του Ελ Χανταντί στο δεύτερο μέρος, οι ανώτεροι Ισπανοί κατάφεραν να υποτάξουν τους Λονδρέζους και να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά, με το ισχνό 1-0 ωστόσο να αφήνει άπλετο ενδιαφέρον για τη ρεβάνς του Λονδίνου.

Η πρώτη καλή στιγμή πάντως στο παιχνίδι άνηκε στους Άγγλους που είδαν τον Μπόνο να αρνείται το γκολ στο Βλάσιτς (11΄), με τη Σεβίλλη να ανεβαίνει σταδιακά και να σπαταλά την πρώτη της καλή στιγμή με τον Ακούνια. Όσο τα λεπτά κυλούσαν, οι γηπεδούχοι γέμιζαν με περισσότερη αυτοπεποίθηση και θάρρος για να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ και το γκολ έμοιαζε απλώς θέμα χρόνου. Τελικά με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Ελ Χανταντί εκτέλεσε εν κινήσει τον Αρεόλα και χάρισε το προβάδισμα στους Σεβιγιάνους (60΄), οι οποίοι σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ στα επόμενα λεπτά, δίχως ωστόσο να καταφέρνουν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό