25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σβιόντεκ: «Κατάπιε» την Σαμπαλένκα και 5ος σερί τελικός!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ιγκα Σβιόντεκ συνεχίζει ακάθεκτη, καθώς κέρδισε την Σαμπαλένκα με 2-0 σετ, έφτασε τις 27 σερί νίκες και τον πέμπτο συνεχόμενο τελικό!

Και το σερί καλά κρατεί! Η Ιγκα Σβιόντεκ συνεχίζει να κάνει… πλάκα στις αντίπαλές της και έφτασε άνετα στον τελικό της Ρώμης.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα όσο και να προσπαθούσε, δεν μπορούσε να σταματήσει την 20χρονη Πολωνή, η οποία κέρδισε άνετα με 2-0 σετ (6-2, 6-1 σε 1 ώρα και 18 λεπτά) και θα περιμένει να μάθει αν στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσει την Τζαμπέρ ή την Καλίνινα.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έχει φτάσει πλέον τις 27 σερί νίκες και τον πέμπτο συνεχόμενο τελικό μετά από την Ντόχα (Κονταβέιτ), το Indian Wells (Σάκκαρη), το Μαϊάμι (Οσάκα) και την Στουτγάρδη (Σαμπαλένκα).

Στο σημερινό παιχνίδι η Σαμπαλένκα άντεξε μόνο στα πρώτα δύο γκέιμς και αφού δέχτηκε break, κατέρρευσε. Το 3-1 έγινε 6-2 με ένα ακόμη break από την Σβιόντεκ, η οποία όπως συνηθίζει στα τελευταία της παιχνίδια, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο σετ. Έκανε αμέσως break και προηγήθηκε με 2-0 σετ και 0-40 στο σερβίς της Σαμπαλένκα.

Η Λευκορωσίδα αντέδρασε και βρέθηκε με αβαντάζ, αλλά η Πολωνή βρήκε τον τρόπο και έσπασε ξανά το σερβίς της, για να κάνει το 3-0 και στη συνέχεια το 4-0. Η Σαμπαλένκα πήρε ένα game στη συνέχεια, αλλά ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ λόγω ενοχλήσεων την πλάτη.

Το ματς συνεχίστηκε με την Σβιόντεκ να κάνει το 5-1 και έφτασε στη νίκη με ένα ακόμη διπλό λάθος της αντιπάλου της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό