Home Αθλητικά «Σβηστή» ισοπαλία για ΑΕΚ Β’ και Μακεδονικό, στα play off του Βορείου...

«Σβηστή» ισοπαλία για ΑΕΚ Β’ και Μακεδονικό, στα play off του Βορείου ομίλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να ήρθαν ισοπαλία, αλλά και τόσο η ΑΕΚ Β’ όσο και ο Μακεδονικός, κατάφεραν να μπουν στα play off του Α’ ομίλου στη Super League 2. Η δεύτερη ομάδα της «Ένωσης», υποδέχθηκε το σύνολο του Μαλεζά σε ένα παιχνίδι που παρακολουθήσαμε στο Action 24. Λίγες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με το τελικό 0-0 να τους δίνει έναν βαθμό, αλλά και μία θέση στις 5 κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.

Η ΑΕΚ Β’ έφτασε τους 32 βαθμούς και τερμάτισε στην 4η θέση, σε ισοβαθμία με την τρίτη Νίκη Βόλου. Ο Μακεδονικός από την άλλη, έχει έναν βαθμό λιγότερο, ωστόσο επιβραβεύτηκε με την καλή του εικόνα στη διάρκεια της σεζόν, πετυχαίνοντας τον μεγάλο στόχο των play off.

Υπενθυμίζουμε ότι η βαθμολογία των ομάδων διαιρείται με το 2 και έτσι στα play off και play out θα έχουν τους μισούς βαθμούς, από αυτούς που είχαν στην κανονική διάρκεια.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Αγγελόπουλος, Τρούμπουλος, Χρυσόπουλος, Γεωργέας, Πήλιος (74′ λ.τ Κανελλόπουλος), Ρουκουνάκης (65′ Λέλεκας), Σκόνδρας (74′ Γκολφίνος), Πανεράς, Τιέι (65′ Τσελεμπάκης), Μουστάκας, Σταμούλης.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Τσουκάνης, Χάσεκ, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (84′ Μελετίδης), Μπουλάτοβιτς, Ζαφειράκης (75′ Λυμπεράκης), Σιμόνι.

Η βαθμολογία των playoffs του Α’ ομίλου:

Λεβαδειακός 28ΑΕΛ 25Νίκη Βόλου 16ΑΕΚ Β’ 16Μακεδονικός 16* προβιβάζεται ο πρώτος

Η βαθμολογία των playouts του Α’ ομίλου:

ΠΑΟΚ Β’ 15Αναγέννηση Καρδίτσας 15Ηρακλής 15Κοζάνη 12Καμπανιακός 12Αιολικός 10* υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίοι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version