24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σβηστά» στο πρώτο ημίχρονο, φουριόζα στο δεύτερο και άνετα 3-0 η ΑΕΚ τον Λεβαδειακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ΑΕΚ με μία μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά άψογη στο δεύτερο κόντρα στον Λεβαδειακό. Η «Ένωση» φιλοξενήθηκε στο Λάμπρος Κατσώνης για την 3η αγωνιστική της super league 1 και επικράτησε με 3-0 χάρις σε γκολ των Κοϊτά, Ελίασον και Γκατσίνοβιτς.

Η ΑΕΚ πάει στη διακοπή με ένα θετικό αποτέλεσμα και συνολικά 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας στη διάθεσή της αρκετές μέρες για να προετοιμαστεί ενόψει της συνέχεια στη Super League 1.

«Σβηστά» η ΑΕΚ

Αργό τέμπο στο ματς τα πρώτα λεπτά, με την ΑΕΚ να είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας. Η πρώτη μεγάλη φάση ήταν στο 16′, όπου ο Όζμπολτ βγήκε τετ α τετ εκμεταλλευόμενος το λάθος του Στρακόσα, με τον Σλοβένο να σουτάρει και την μπάλα να χτυπάει πάνω στον Μουκουντί.

Όσο πέρναγε η ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» παίρνανε μέτρα στο γήπεδο, δίχως να κάνουν κάποια μεγάλη φάση μπροστά από την εστία του Γκροφ. Παρά τις λίγες φάσεις, η ΑΕΚ ήταν αυτή που ευτύχησε να σκοράρει πρώτη.

Στο 45′ ο Κοϊτά «τσίμπησε» την μπάλα εκτός περιοχής, έκανε ωραία ενέργεια και με δυνατό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με την «Ένωση».

Οι παίκτες του Αλμέιδα είχαν μπει πιο ορεξάτοι στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός τους οδήγησε σε ένα ακόμη γκολ. Στο 53′ μετά από γρήγορη επίθεση, ο Λιβάι έδωσε στον Ελίασον, ο οποίος «έκοψε» με το αριστερό και με άψογο πλασέ έκανε το 0-2.

Η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο και πίεζε για τρίτο γκολ, κάτι το οποίο πέτυχε στο 83′. Ο Μάνταλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γκατσίνοβιτς πήδηξε αφύλαχτος και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Λεβαδειακός (Παπαδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μπάλτσι, Παπαδόπουλος, Πεντρόσο, Γιαννιώτας (58′ Συμελίδης), Γιάλλοου (58′ Τσοκάι), Όζμπολτ, ΛιάγκαςΑΕΚ (Αλμέιδα): Στρακόσα, Πήλιος, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι (81′ Μάνταλος), Λιούμπισιτς (65΄Περέιρα), Κοϊτά (65΄ Γκατσίνοβιτς), Ελίασον (74′ Πινέδα), Λαμέλα (81′ Φερνάντες), Λιβάι Γκαρσία

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό