22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαχινίδης εκτός ορίων: Παρομοίασε τον Ανδρουλάκη με τον Κιμ Γιονγκ Ουν…

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε επικίνδυνα μονοπάτια μπαίνει ο εσωκομματικός διάλογος στο ΠΑΣΟΚ με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ στην πρώτη συνεδρίαση των κομματικών οργάνων – Πολιτικό Συμβούλιο και Κοινοβουλευτική Ομάδα – στη Χαριλάου Τρικούπη. 

Ενδεικτική η παρέμβαση του Φίλιππου Σαχινίδη ο οποίος παρομοίασε τον Νίκο Ανδρουλάκη με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. 

«Αν χτυπήσει η πόρτα και δείτε να μπαίνει ο Κιμ μην παραξενευτείτε. Ήρθε να πάρει ιδέες για το πως να διοικήσει το Εργατικό Κόμμα Βόρειας Κορέας χωρίς εύρυθμη λειτουργία κομματικών οργάνων» είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαχινίδης. 

«Σφίγγα» ο Ανδρουλάκης – Κλίμα υπέρ της πρόωρης εσωκομματικής κάλπης

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την εισήγηση του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, επανέλαβε πως το πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ ήταν οι επιδόσεις του στο λεκανοπέδιο και άφησε σαφείς αιχμές προς τους αμφισβητίες λέγοντας πως όλοι γνώριζαν εδώ και μήνες το πρόγραμμα του κόμματος χωρίς να έχουν καταθέσει την παραμικρή ένσταση. 

Το λόγο έχουν πάρει τα περισσότερα μέλη της παράταξης με το κλίμα να είναι σαφώς υπέρ της πρόωρης εσωκομματικής κάλπης με τους επίδοξους «δελφίνους» να καταλογίζουν στον κ. Ανδρουλάκη ότι κάνει καθυστερήσεις… 

Υπέρ των εκλογών έχουν ταχθεί: Μανώλης Χριστοδουλάκης,Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Πέτρος Ευθυμίου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Κώστας Σκανδαλίδης και Πάρις Κουκουλόπουλος. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό