35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

‘Σαφές ότι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους και επιστρατεύουν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν πάση θυσία τον στόχο τους’

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση εν όψει του Game 4 με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ, επισημαίνοντας πως στο τριφύλλι χρησιμοποιούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πετύχουν τον στόχο τους αφού “είναι σαφές ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους”.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση, εκδίδοντας ανακοίνωση με αφορμή όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες. Οι ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν πως στον Παναθηναϊκό “δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους και επιστρατεύουν πλέον κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν πάση θυσία τον στόχο τους” και αναφέρουν, παράλληλα, πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποκινά ρητά και ξεκάθαρα τη βία που υποκριτικά τώρα φέρεται να καταδικάζει.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός καταλήγει, επισημαίνοντας το εξής: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος θα λάβουν έτσι, αποκλειστικά εντός του αγωνιστικού χώρου, την απάντηση που φοβούνται και περιμένουν”.

Αναλυτικά:

“Ενόψει του αυριανού τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος είναι σαφές πλέον πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο πρόκλησης και αποπροσανατολισμού της ομάδας μας, των αθλητών και των φιλάθλων μας με την προαναγγελθείσα παρουσία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Σ.Ε.Φ. και την προκλητική ανακοίνωσή τους που είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας.

Είναι σαφές ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους και επιστρατεύουν πλέον κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν πάση θυσία τον στόχο τους.

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την παρουσία στο γήπεδο της ομάδας μας, στον πλέον κρίσιμο τελικό, ενός ανθρώπου που δεν δίνει το παρών στους τελικούς που διεξάγονται στην έδρα της ομάδας του;

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις τις υποκριτικές “νουθεσίες” της αντίπαλης Κ.Α.Ε. για τη “διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα”, όταν πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος καθύβρισε με το γνωστό χυδαίο ύφος του την Κυβέρνηση, τις αθλητικές αρχές και τους διαιτητές των αγώνων, υποκινώντας ρητά και ξεκάθαρα τη βία που υποκριτικά τώρα φέρεται να καταδικάζει;

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η Διοίκησή της δεν δέχονται υποδείξεις από αυτούς τους ανθρώπους. Έχουν αποδείξει στην πράξη τις αρχές και το όραμα που πρεσβεύουν και πράττουν πάντοτε αυτά που τους αναλογούν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, παρ’ όλες τις προκλήσεις.

Για την προστασία του αθλήματος από τις παραβατικές και αντιαθλητικές συμπεριφορές του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει προσφύγει σε όλες τις δικαστικές και θεσμικές αρχές, ζητώντας την εφαρμογή του Νόμου.

Καλούμε τις χιλιάδες των φιλάθλων μας να μην απαντήσουν στις προκλήσεις που είναι βέβαιο και προσχεδιασμένο ότι θα αντιμετωπίσουμε. ΜΟΝΟ με τη ΦΩΝΗ, το ΠΑΘΟΣ και την ΑΓΑΠΗ μας θα σπρώξουμε την ομάδα μας στη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος θα λάβουν έτσι, αποκλειστικά εντός του αγωνιστικού χώρου, την απάντηση που φοβούνται και περιμένουν”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό