20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σασμός spoiler: Χαμός στο twitter με την πρώτη backstage φωτό από τον γάμο Μαθιού-Βασιλικής!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σασμός spoiler: Μπορεί την πρώτη φορά η Βασιλική να είδε τον Μαθιό ντυμένο γαμπρό πίσω από της φυλακής τα σίδερα, όμως ο γάμος θα γίνει με δόξα και τιμή!

Η πρώτη backstage φωτογραφία από το γύρισμα του γάμου έχει ήδη κυκλοφορήσει και κάνει χαμό στο twitter με τους χρήστες να βάζουν πρώτο hashtag τη φράση «ο γάμος της χρονιάς».

Αυτή τη φορά η Βασιλική δεν έχει επιλέξει λευκό νυφικό αλλά μια παραδοσιακή Κρητική φορεσιά.

Και μπορεί κανείς να θεωρούσε πως ο γάμος έχει ναυαγήσει, όμως όχι, το ζευγάρι να ζήσει αυτή τη στιγμή και μάλιστα πρώτος ο Δημήτρης Λάλος το είχε αποκαλύψει:

«Αυτό το ζευγάρι είναι πολύ συμβολικό ζευγάρι. Έχουν εμπνευστεί οι άνθρωποι, έχουν κάνει ζωγραφιές, μας φτιάχνουν βιντεάκια. Είναι πάρα πολύ αγαπητό ζευγάρι στο κοινό, γιατί έχει μια ένταση. Για πολλά χρόνια έμειναν χώρια και αυτό δημιουργεί ένα δραματουργικό ενδιαφέρον. Αν θα το πάρει το κορίτσι; Ε, πώς αλλιώς, πώς όχι; Κάποια στιγμή πρέπει να συμβεί κι αυτό. Πρέπει να την αποκαταστήσει», είχε πει.

Δες τη φωτό και τα σχόλια στη gallery

Στο νέο επεισόδιο

Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια. Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια… Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό