22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σασμός: Το σχέδιο του Άγγελου, για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωράει κανονικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, το σχέδιο του Άγγελου, για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωράει κανονικά. 

Ο Αστέρης ανυποψίαστος νιώθει ότι παίρνει μια οικονομική ανάσα. Τα δύο ζευγάρια που σχεδιάζουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, ο Μαθιός με τη Βασιλική και ο Αντώνης με τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη. Ο Γεράσιμος αποφασίζει να μιλήσει στον Καραπάνο για τον γιο του. Πώς θα αντιδράσει όμως εκείνος και ποια είναι τα σχέδια που καταστρώνει;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Μαθιός ανακοινώνει στο καφενείο την ημερομηνία του γάμου του με τη Βασιλική, ενώ την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ.

Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο μαγαζί των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Άγγελος βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα σκοτεινά νερά της σύγκρουσής του με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες… Παράλληλα, ο θυμός του Νικηφόρου για τον φονιά του πατέρα του κάνει το Μανόλη να εμπιστευθεί τον Μαθιό για πρώτη φορά και να του εκμυστηρευτεί κάτι που θα τον ταράξει πολύ…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό