18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σασμός: Το απίθανο τρολάρισμα του Λάζαρη στη… Θοδώρα: «Τι σου έφταιξε ο Πετρής;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Φαίνεται πως ο σύντροφός της ηθοποιού είναι ένας από τους χιλιάδες φανατικούς τηλεθεατές της σειράς και δεν χάνει επεισόδιο!

Είναι μάλλον και από εκείνους που έχουν «μισήσει» τη Θοδώρα και τις πράξεις της, αφού ο Πετρής έπεσε νεκρός έπειτα από την επίσκεψη της Θοδώρας στο αστυνομικό τμήμα και της λανθασμένες πληροφορίες.

Εξάλλου και η ίδια στον γάμο της μετά την είδηση του φονικού φώναζε πως εκείνη φταίει για ό, τι συνέβη.

Κάπως έτσι το είδε και ο αγαπημένος της και στη φωτογραφία που ανέβασε κρατώντας την αγκαλιά, έγραψε στη λεζάντα:

«Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν και εξηγήσου, τι σου φταιξε ο Πετρής ΜΩΡΗ;!;! @danouuz». Το επικό αυτό τρολάρισμα είδαν πολλοί από τους επώνυμους φίλους τους και δεν σταμάτησαν τα σχόλια.

Όσο για την εξέλιξη της δικής της ηρωίδας στη σειρά;

Μετά το σκηνικό και αφού η Θοδώρα μαθαίνει πως ο Πετρής είναι νεκρός, δεν μπορεί να πιστέψει πως εξαιτίας της ο έρωτα της ζωής της δεν είναι πια στη ζωή. Η Θοδώρα πέφτει σε κατάθλιψη με τον Γιώργη να αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως τελικά ο Πετρής ήταν ο μεγάλος της έρωτας.

Η συμπεριφορά της φτάνει τον Γιωργή στα άκρα με τον ίδιο να της συμπεριφέρεται άσχημα. Η Θοδώρα με το πέρασμα των ημερών αρχίζει και συνέρχεται, μιλά για όλα στον Γιώργη και προσπαθεί να φτιάξει και πάλι τη ζωή της έχοντας πλέον ως μοναδικό στήριγμα τον σύζυγό της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό