16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί την Αργυρώ αλλά βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι θα νιώσει μόλις δει τον μικρό Πέτρο; Το ταξίδι στα Γιάννενα μετά την αποφυλάκισή του και η «κομμένη» σκηνή που δείχνει την Αργυρώ να λέει στον Σταύρο πως περιμένει το παιδί του Αστέρη.

Η δίκη του Αστέρη ξεκινά στον Σασμό του Alpha, αλλά στα πρώτα επεισόδια θα δούμε έναν παραδομένο στην μοίρα του κατηγορούμενο, που δηλώνει ευθέως πως είναι φονιάς. Ο Ορφέας Αυγουστίδης δίνει ένα ακόμη μικρό ρεσιτάλ υποκριτικής με τις συναισθηματικές του διακυμάνσεις. Όμως ως Αστέρης, ετοιμάζεται σε λίγο διάστημα να ζήσει την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του. Και αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά spoiler της τηλεοπτικής σειράς.

Πως αντικρύζει τον μικρό Πέτρο

Όλοι γνωρίζουμε ότι η δίκη του θα έχει αίσιο τέλος, ενώ αρχικά δείχνει πως θα λάβει μία πολύ βαριά τιμωρία. Η Σεμίνα καταθέτει και η ομολογία της έχει μεγάλη βαρύτητα. Πρώτον γιατί αγαπούσε αληθινά τον Πέτρο και δεύτερον γιατί δεν είχε κανέναν ιδιαίτερο λόγο να υπερασπιστεί τον Αστέρη. Άρα είναι αντικειμενική. Παρόλο που η Αργυρώ θα εξοργιστεί, οδηγούμαστε προς την αθώωσή του.

https://www.instagram.com/p/CcP6W63lZce

Ο έρωτας του εδώ και 1,5 χρόνο όχι μόνο δεν έχει σβήσει αλλά ήταν ο λόγος που κρατήθηκε δυνατός ο Αστέρης μέσα στη φυλακή. Μετά το σημείωμα που μέσω της Βασιλικής φτάνει στην Αργυρώ μέσα στο δικαστήριο, όπου της ζητά συγγνώμη, με εκείνη να καταρρέει, αποφασίζει μετά την αθώωση να την δει από κοντά. Να την διεκδικήσει, να της μιλήσει και να της εξηγήσει. Να δει και εκείνη ότι όλο αυτό το διάστημα πήρε την ενοχή πάνω του και ότι δεν ήθελε να αθωωθεί.

https://www.instagram.com/p/CcAwCZoKLdk

Χωρίς να το γνωρίζει κανείς θα πάει να την συναντήσει στα Γιάννενα. Εκεί όμως τον περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Θα προσπαθήσει να βρει το σπίτι της και θα την δει να βγαίνει βόλτα με τον γιο της και τον Σταύρο. Μάλιστα τον έχει βαφτίσει Πέτρο προς τιμήν του αδελφού της.

Ο Σταύρος μεγαλώνει το παιδί του Αστέρη και αυτό αποτελεί μία μεγάλη έκπληξη στο σενάριο, αν ισχύουν οι τελευταίες πληροφορίες. 

Το μυστικό της Αργυρώς το γνωρίζει μόνο η Άσπα. 

Η Καλλιόπη φυσικά και θα είναι η τελευταία που θα μάθει ότι ο γιός της έκανε παιδί με την Βρουλάκη. 

Η Μαρίνα θα σηκώσει ένα ακόμη βαρύ φορτίο με την Αργυρώ και θα γίνει έξαλλη όταν μάθει ότι ο Αστέρης πήγε στα Γιάννενα. 

Σκηνές του φόνου του Πέτρου θα «ζωντανέψουν» στην δικαστική αίθουσα με την κατάθεση της Σεμίνας. 

Ακόμη δεν γνωρίζει πως είναι γιος του. Ο Σταύρος όμως το γνωρίζει. Είναι μία σκηνή που «κόπηκε» για να μεταδοθεί αργότερα, στο επεισόδιο που είδαμε να της κάνει εκείνος πρόταση γάμου και η Αργυρώ του είπε ότι είναι καιρός να του κάνει μία αποκάλυψη. Δεν μάθαμε ποτέ τι του είπε, αλλά την είδαμε στην συνέχεια να λιποθυμά, όταν ο Αστέρης την παίρνει τηλέφωνο από την φυλακή. Η Μαρίνα ως μητέρα της φυσικά, γνωρίζει όλη την αλήθεια. Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό