21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σασμός: ‘Ερχονται δύο γάμοι και μια αποκάλυψη για την γιαγιά Ειρήνη που θα σοκάρει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γιαγιά Ειρήνη καταρρέει από τύψεις. Οι δύο γάμοι που θα αλλάξουν τις ισορροπίες. Τρεις γυναίκες στο επίκεντρο των εξελίξεων. 

Παλεύουν με τους δαίμονές τους οι ήρωές μας στο Σασμό του Alpha και άλλοι θα ζητήσουν συγχώρεση και άλλοι θα ζητήσουν ευθύνες από τους άλλους. Προς το παρόν κάποιοι ετοιμάζονται να ζήσουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους με τους γάμους τους. Ο ένας θα γίνει άμεσα. Ο άλλος θα καθυστερήσει λιγάκι. 

 Η φωτογραφία από το γάμο 

Ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας ο οποίος υποδύεται τον γιατρό, αποκάλυψε μια φωτογραφία του μαζί με τον Δημήτρη ‘Ημελλο ο οποίος υποδύεται τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη, στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και από ότι φαίνεται βρίσκονται στα γυρίσματα και μάλιστα σε μια δεξίωση, χωρίς να λέει όμως λεπτομέρειες. Και αυτή είναι η δεξίωση του γάμου της Θοδώρας που επιτέλους θα κάνει το βήμα και θα παντρευτεί. Σε ένα γάμο όμως που δεν θα κρατήσει για πολύ. Στο σημερινό επεισόδιο ωστόσο, ο αρραβωνιαστικός της θα απειλήσει τον Πέτρο για να μην την πλησιάσει ξανά. Δεν ξέρει ότι εκείνος δεν έχει καμία ευθύνη.  

Γαμπρός σκοπεύει να γίνει σύντομα και ο αστυνόμος στο πλευρό της Μαρίνας. Και εκείνη θα φροντίσει να επισπεύσει τις διαδικασίες παρά τις αντιρρήσεις των παιδιών της, μετά το σοκ που θα υποστεί σήμερα. Γιατί τελικά θα βρεί ζε και είναι το γράμμα της Ανθούλας που ανακοινώνει στον Μάρκο πως είναι έγκυος. Ο Μάρκος αυτό το γράμμα δεν το διάβασε ποτέ και έτσι παντρεύτηκε την Μαρίνα. Η απιστία του όμως θα την κάνει κομμάτια και θα τα βάλει και με την πεθερά της που τόσα χρόνια της είχε κρύψει την αλήθεια. Την αλήθεια όμως η γιαγιά Ειρήνη την έχει κρύψει από όλους, όπως σας λέγαμε και χθές. Σήμερα θα πάει στον παπά και θα του ζητήσει συγγνώμη για το ψέμα που του είπε.

Εκείνος όμως θα την φέρει προ των ευθυνών της. Μεγάλο το κρίμα της, που πήρε στο λαιμό της (άθελά της) δύο οικογένειες. Η γιαγιά μετά από αυτή την συνάντηση επιστρέφει στο σπίτι και καταρρέει. Καταλαβαίνει ότι ίσως ευθύνεται για το φόνο του γιού της και τρελαίνεται. 

Η Καλλιόπη πέφτει στην παγίδα 

Από την άλλη πλευρά όμως, η Καλλιόπη δεν έχει καθόλου τύψεις για όσα έχει κάνει. Θεωρεί πως σωστά εκείνη την εποχή έκρυψε τα πάντα από όλους, για το καλό της οικογένειάς της. ‘Εστω και αν αυτό έφερε δύο φόνους και μια αυτοκτονία. Μια γυναίκα που γνώριζε όμως την Ανθούλα εκείνη την εποχή δίνει πολύτιμα στοιχεία στον ‘Αγγελο για τον άντρα που αγαπούσε και η Καλλιόπη πιάνεται στην παγίδα για τα ψέμματα που έχει πεί, ότι δεν γνώριζε ποιος είναι ο πατέρας του. Φυσικά όταν βρεθεί αντιμέτωπη μαζί του δεν θα το παραδεχτεί και θα τον αφήσει στα σκοτάδια μέχρι να έρθει η στιγμή που θα το μάθει τυχαία όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει.

 

Spoiler Σασμός: Πως μαθαίνει ο ‘Αγγελος την ταυτότητα του πατέρα του; Αυτό δεν το περιμέναμε

Προς το παρόν το μόνο που την απασχολεί ειναι να ξεκόψει οριστικά ο Μαθιός από τη Βασιλική. Και εκείνος όμως με τη σειρά του της…ξεκόβει πως οι δυο τους δεν θα χωρίσουν ποτέ και ας είναι τώρα χωριστά. Αυτό το τελεσίγραφο του Μαθιού δεν θα το χωνέψει εύκολα.

Να το θυμηθείτε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σώζουν την Αργυρώ – Ο γρίφος με τον φόνο του Βρουλάκη
Σασμός: Η Μαρίνα αντιμέτωπη με γιαγιά Ειρήνη και Καλλιόπη – Η Αργυρώ πέφτει σε κατάθλιψη
 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό