27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαντορίνη: Σάλος με δημοτικό σύμβουλο – «Κάτοικοι μη μετακινείστε – Είναι πολλοί οι τουρίστες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια άνευ προηγουμένου ανακοίνωση δημοσιεύθηκε σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου, για τους κατοίκους της Σαντορίνης, αφού ένας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος τους ζήτησε να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους εξαιτίας της έλευσης πλήθους τουριστών.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook, ο Πάνος Καβαλάρης δήλωσε ότι η σημερινή μέρα είναι «πολύ δύσκολη» για τη Σαντορίνη, καθώς αναμένονταν 17.000 επισκέπτες από κρουαζιερόπλοια! Η κατάσταση αυτή προκάλεσε ανησυχίες για συνωστισμό. Έτσι, οι κάτοικοι καλούνται… να παραμείνουν στα σπίτια τους για να μην επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δημοσιεύθηκε και στη σελίδα στο Facebook «Τοπική Κοινότητα Θήρας».

Τι αναφέρει η ανάρτηση

«Έκτακτη Ανακοίνωση. Άλλη μια δύσκολη ημέρα για την πόλη και το νησί μας με την έλευση 17.000 επισκεπτών από τα κρουαζιερόπλοια !!! Παρακαλούμε την προσοχή σας και όσο μπορούμε ελαττώνουμε τις μετακινήσεις μας !!!».

Ανάρτηση δημοτικού συμβούλου Σαντορίνης/Πάνος Καβαλάρης Facebook

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, η ανάρτηση διεγράφη από το προφίλ του Πάνου Καβαλάρη στο Facebook, όμως είχε ήδη ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

«Στο ταξιδι, βαλτε επισης οτι ελλατωνουμε τις κινησεις μας προν το συμφερον του τουρισμου!!», «Το σβησες το προηγούμενο?», «Έτσι μπραβο, σβηνε μπαρμπα», είναι μερικά από τα σχόλια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό